Lietuvos 17-mečių futbolo rinktinė neatsilaikė prieš danus | kl.lt

LIETUVOS 17-MEČIŲ FUTBOLO RINKTINĖ NEATSILAIKĖ PRIEŠ DANUS

  • 3

Lietuvos jaunių (iki 17 metų) vaikinų futbolo rinktinė patyrė antrąją nesėkmę Helsingborge (Švedija) vykstančiame Europos čempionato atrankos turnyre. Lietuviai 4 grupės turnyre pirmadienį 1:6 (0:2) nusileido Danijos komandai.

Jau 3-iąją min. danus į priekį išvedė Rasmusas Hojlundas, o 37-ąją min. skirtumą padvigubino 11 m baudinį realizavęs Victoras Lindas.

61-ąją min. lietuvių viltis atgaivino Titas Buzas, sušvelninęs rezultatą, tačiau mačo pabaigoje aikštėje dominavę danai atsakė net keturias tiksliais smūgiais. Pasižymėjo Wahidullah Faghiras (75), Marcelo Randolfas (78), Eskildas Dallis (83) bei Valdemaras Jensenas (90).

Po dviejų turų šioje grupėje Danija ir Švedija turi po 6 taškus, o Lietuva su Farerų salos lieka be taškų.

Audriaus Statkevičiaus treniruojama Lietuvos komanda turnyrą užbaigs ketvirtadienį rungtynėmis su Farerų salomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Petras

Už Lietuvą, vyrai!

Užpelkis

Na jau visiškas dugnas. Kur treneriai ? Kas juos treniruoja ? Kaip gali būti tokie kontrastai 17-mečių amžiuje ? Praleisti 4 įvarčius per 10 minučių ! Lopų lopai. Savigarbos bent minimalios reikia turėti. Padarė, kaip sakoma, per visus galus...

Nėr pas mus

futbolo, pas mus 30 metų tik spirdalas. Išgirsti žodis futbolininkas, tai susigūži ir nebenori prisipažint, kad esi lietuvis. Mes geriau pasaulyje žinomi vagimis, narkotikų prekiautojais ir prostitutėmis. Na, dar kova prieš vėjo malūnus....pvz. Astravo AE. Liūdna, kur šalis nuvaryta, dar žinant, kad beviltiškai praskolinta, tai ne tik rankos ir kojos nusvyra.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS