Likus šimtui dienų iki pasaulio salės futbolo čempionato starto – specialūs renginiai | kl.lt

LIKUS ŠIMTUI DIENŲ IKI PASAULIO SALĖS FUTBOLO ČEMPIONATO STARTO – SPECIALŪS RENGINIAI

  • 0

Jau šių metų rugsėjo 12 dieną startuos didžiausias sporto renginys Lietuvos istorijoje – pasaulio salės futbolo čempionatas.

Pasirengimas jam įgauna vis didesnį pagreitį, o bene viena iš svarbiausių simbolinių datų bus birželio 5-oji – būtent tada iki pirmųjų čempionato rungtynių Kaune bus likusios lygiai 100 dienų.

Ta proga visuose trijuose turnyrą priimsiančiuose miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – vyks specialūs renginiai, o į Lietuvą šia proga atvyks ir FIFA turnyrų vadovas Jaime Yarza.

„Pasaulio čempionatas nenumaldomai artėja, o likusios 100 dienų tarsi pažymės simbolinį perėjimą į paskutinę pasirengimo stadiją. Darbai vyksta sklandžiai, nuolat bendraujame su FIFA atstovais, kurie taip pat džiaugiasi pasiruošimo darbais“, – kalbėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Tomas Danilevičius.

„Esu labai laimingas, kad tokią ypatingą dieną galėsiu būti Lietuvoje. 100 dienų – svarbi žyma kelyje link čempionato. Tai reiškia, kad turnyras artėja ir jau netrukus galėsime išvysti geriausius pasaulio salės futbolo žaidėjus besivaržančius Lietuvoje.

Vietinis organizacinis komitetas puikiai darbuojasi ruošiant ir specialius renginius šiai 100 dienų progai pažymėti. Šalyje jaučiamas didelis entuziazmas ir džiugu būti to dalimi. Esu įsitikinęs, kad tai bus nepamirštamas turnyras“, – pažymėjo FIFA turnyrų vadovas Jaime Yarza.

Pažymint likusias 100 dienų visuose trijuose miestuose iškils didžiulės specialios dekoracijos, kurios vis primins sirgaliams apie artėjantį turnyrą.

Tuo tarpu į mūsų šalį atvyksiantis J. Yarza birželio 4 dieną kartu su LFF vadovais taip pat lankysis Švietimo, mokslo ir sporto ministerijoje, kur bendraus su ŠMSM ministre Jurgita Šiugždiniene bei viceministru Linu Obcarsku.

„Galima pasidžiaugti, kad sulaukiame palaikymo ir iš ŠMSM, su kuriais reguliariai bendraujame ir dalinamės savo naujienomis. Smagu, kad ministrė ir viceministras galės tiesiogiai pabendrauti ir su FIFA atstovais bei aptarti nuveiktus darbus. Esu laimingas, kad gauname tokį didelį FIFA palaikymą“, – teigė T. Danilevičius.

Čempionatas Lietuvoje vyks rugsėjo 12 – spalio 3 dienomis.

GALERIJA

  • Likus šimtui dienų iki pasaulio salės futbolo čempionato starto – specialūs renginiai
LFF nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS