„Liverpool“ dominantis puolėjas pratrūko hettriku | kl.lt

„LIVERPOOL“ DOMINANTIS PUOLĖJAS PRATRŪKO HETTRIKU

Leipcigo „Red Bull“ klubo puolėjas Timo Werneris gerokai sumažino atsilikimą nuo rezultatyviausio Vokietijos pirmenybių žaidėjo Roberto Lewandowskio (27 įvarčiai), o jo atstovaujama komanda šoktelėjo iš 5-osios čempionato pozicijos į 3-ąją.

„Buliai“ sekmadienį svečiuose net 5:0 nušlavė vieną lygos autsaiderių „Mainz“ klubą. T.Werneris pasižymėjo 11, 48 ir 75 min. 24 metų Vokietijos rinktinės puolėjas, pelnęs jau 24-is įvarčius, gali tapti paklausiausiu žaidėjų vasaros turgaus dalyviu. Susidomėjimo juo neslepia „Liverpool“, „Barcelona“ bei kiti Europos futbolo milžinai. Leicigo ekipa su 54 taškais aplenkė Lėverkuzeno „Bayern“ (53) ir Mionchengladbacho „Borussia“ (52). Nuo antroje vietoje žengiančios Dortmundo „Borussia“ komandos Rytų Vokietijos regiono klubą skiria tik 3 taškai. Dortmundo „Borussia“ 27-ajame ture taip pat įsirašė 3 taškus, išvykoje 2:0 įveikdama „Wolfsburg“ futbolininkus. Lygoje ir toliau pirmauja Miuncheno „Bayern“ su 61 tašku.

 

Nuo „Red Bull“ nukentėjęs „Mainz“ klubas su 27 taškais kapanojasi 15-oje vietoje, vos laipteliu aukščiau nuo iškritimo zonos. Tiesa, žemiau esantys „Dusseldorf“ ir Brėmeno „Werder“ klubai 27-ojo turo mačą žais vėliau – atitinkamai sekmadienio vakarą ir pirmadienį.

 

Kitame sekmadienio mače „Augsburg“ ekipa išvykoje 3:0 pranoko Gelzenkircheno „Schalke 04“ kolektyvą. Pirmąjį įvartį jau 6-ąją min. pelnė rusų kilmės saugas Eduardas Lowenas. Antrajame kėlinyje ekipos draugų pastangas vainikavo Noah-Joelis Sarenren-Bazee (76 min.) ir Sergio Cordova (91 min.). Ši pergalė svečiams, sukaupusiems 30 taškų, leido pabėgti iš pavojingos zonos ir pakilti į 12 vietą. „Schalke 04“ komanda su 37 taškais liko 8-ta, nors tiek pat taškų turi ir „Freiburg“ futbolininkai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

O kitas puolėjas pratrūko pyzdrikku. ? ...

Tfiu.....,o as pamaniau ,

kad tryda gavo ,,, hettriku,, vadinama ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS