A lyga: „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pakilo į trečiąją vietą | kl.lt

A LYGA: „KAUNO ŽALGIRIO“ FUTBOLININKAI PAKILO Į TREČIĄJĄ VIETĄ

  • 3

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai paskutinį Lietuvos A lygos čempionato ratą pradėjo pergalingai. Išvykoje žalgiriečiai rezultatu 1:0 (0:0) palaužė Vilniaus „Riterius“ ir pakilo į trečią turnyrinės lentelės vietą.

6-ąją susitikimo minutę kauniečiai jau turėjo šansą išsiveržti į priekį. Po Roko Krušnausko perdavimo į baudos aikštelę Philipas Otele smūgiavo į virpstą. Visai netrukus po kampinio į virpstą smūgiavo ir „Riterių“ futbolininkas.

Kauniečiai pirmosios rungtynių dalies metu ilgiau buvo su kamuoliu ir sukūrė net keletą pavojingų atakų. Aktyviai priekyje rungtyniavo Rokas Krušnauskas ir Philipas Otele, iš labai arti į vartus smūgiavo ir Jurijus Bušmanas, o dešiniajame krašte varžovus vargino Pijus Širvys ir Danielis Romanovskis.

Pirmą rungtynių kėlinuką užbaigė dar vienas pavojingas momentas, tiesa, prie „Kauno Žalgirio“ vartų – tada Donatas Kazlauskas smūgiavo šalia vartų.

Antrojo kėlinio pradžia puikiai prasidėjo Mindaugo Čepo auklėtiniams, nes komandą į priekį išvedė varžovų baudos aikštelėje atsidūręs gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Po įvarčio „Riteriai“ perėmė kamuolio kontrolę, tačiau ilgą laiką nieko pavojingo nesukūrė. Pirmą pavojingą epizodą antrame kėlinyje „Riteriai“ sukūrė tik 71-ąją minutę, bet Deividas Mikelionis smūgį atrėmė.

Lygiai tą patį Kauno komandos vartininkas padarė ir pačioje susitikimo pabaigoje, jau per pridėtą laiką.

Likus keturiems susitikimams šiame sezone „Kauno Žalgiris“ žengia trečias ir „Riterius“ lenkia vienu tašku.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Suduva

Pagarba Kauno komandai,galetu ir antri buti.

užpelkiui

Ka tu čia norėjai pasakyti ?, čia straipsnis apie Kauno Žalgirį, o ne Vilniaus, savo nesamoningus pastovius komentarus tu gal pasilik sau.

Užpelkis

Šiandien lapkričio 1 d. sukanka lygiai 30 metų, kada tikrasis Vilniaus "Žalgiris" Vilniuje namų stadione sužaidė paskutines rungtynes namuose - su Belgrado "Crvena Zvezda" UEFA taurės antrame rate. Pralaimėjo 0:1 ir bendru rezultatu 1:5. Daugiau tikrasis Vilniaus "Žalgiris" namuose nebežaidė. 1990 m. TSRS čempionte išvykoje sužaidė dvi rungtynes ir po kovo 11 d. pasitraukė iš čempionato. Prasidėjo Lietuvos futbolo griūtis ir šiandien mūsų jaunimo rinktinės net Andorai pralaimi. Buvau tose paskutinėse rungtynėse. O "Crvena Zvezda" po dviejų metų laimėjo ir Čempionų, ir Tarpkontinentinę taures.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS