R.Garastas: laimėjome vieną iš keturių likusių finalų | kl.lt

R.GARASTAS: LAIMĖJOME VIENĄ IŠ KETURIŲ LIKUSIŲ FINALŲ

"Kauno Žalgirio" futbolininkai siekia iki galo išlaikyti intrigą A lygoje. 17-ajame ture išvykoje kauniečiai nelengvai, bet įsirašė dar tris taškus, 2:1 nugalėdami Gargždų „Bangos“ ekipą.

"Buvome pasiilgę A lygos ir išsimušę iš ritmo, bet žaidimo planas pavyko, nors bangavimo neišvengėme", - teigė "Kauno Žalgirio" treneris Rokas Garastas.

Jo komandai pirmąjį įvartį pirmajam 38 min. pelnė saugas Gratas Sirgėdas. Kaunietis sulaukė tikslaus perdavimo iš Emmanuelio Davido ir pasižymėjo technišku smūgiu kaire koja į tolimąjį vartų kampą. Nors bandymų būta ne vieno, kitas įvartis krito tik skaičiuojant paskutines rungtynių minutes. Svečių persvarą padvigubino vieno rezultatyviausių lygos futbolininkų Lino Pilibaičio tikslus smūgis. 35 metų veteranas su 8 įvarčiais rezultatyviausiųjų sąraše tik dviem tiksliu smūgiu atsilieka nuo Hugo Videmonto (Vilniaus "Žalgiris") ir Josipo Tadičiaus (Marijampolės "Sūduva"). „Bangai“ 90+3 min. paguodos įvartį po varžovų klaidos išmušant kamuolį pelnė Skirmantas Rakauskas.

"Kaip ir planavome, atidavėme kamuolio kontrolę, bet pritrūko komunikacijos ir bendradarbiavimo", - teigė "Bangos" treneris Tomas Tamošauskas.

"Nors pabaigos norėjosi ramesnės, laimėjome vieną iš keturių likusių finalų", - džiaugėsi R.Garastas.

Kauniečiai, surinkę 34 taškus, žengia treti, dviem taškais atsilikdami nuo Vilniaus „Žalgirio“, su kuriuo susitiks ateinantį šeštadienį savo arenoje.

 

GALERIJA

  • R.Garastas: laimėjome vieną iš keturių likusių finalų
  • R.Garastas: laimėjome vieną iš keturių likusių finalų
  • R.Garastas: laimėjome vieną iš keturių likusių finalų
S. Čirbos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS