Prieš dvikovą su Lichtenšteinu - permainos Lietuvos futbolo rinktinėje | kl.lt

PRIEŠ DVIKOVĄ SU LICHTENŠTEINU - PERMAINOS LIETUVOS FUTBOLO RINKTINĖJE

  • 0

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės sudėtyje prieš antradienio pasaulio futbolo čempionato Europos zonos atrankos rungtynes su Lichtenšteinu keičiasi keli futbolininkai.

Pasak pranešimo spaudai, iš rikiuotės iškrito vartininkas Giedrius Arlauskis bei saugai Arvydas Novikovas ir Mindaugas Panka. Prie komandos prisijungė vartininkas Paulius Grybauskas bei jaunimo rinktinės nariai Gratas Sirgėdas ir Lukas Spalvis.

Lietuvos rinktinės gretos skaudžiausiai praretėjo saugų grandyje. A.Novikovas po penktadienio rungtynėse su Latvija patirtos traumos nesitreniravo ir mažai tikėtina, kad jis galės padėti komandai antradienį. M. Panka dvikovą turės praleisti dėl gauto antrojo įspėjimo šiame cikle.

Su rinktinės stovykla atsisveikino ir traumą patyręs vartininkas Giedrius Arlauskis. Vartininkų gretas papildė Rygos "Skonto" ekipos vartininkas P.Grybauskas.

Dar du žaidėjai, atvyko iš su Suomija praėjusį ketvirtadienį žaidusios jaunimo (U-21) rinktinės: 18-metis saugas G.Sirgėdas ir 19-metis puolėjas L.Spalvis.

Pirmasis neseniai pasirašė sutartį su VfB "Stuttgart" ekipa ir pradės karjerą Vokietijos trečioje bundeslygoje žaidžiančioje rezervinėje komandoje, o antrasis pretenduoja į "Aalborg" startinę vienuolikę Danijoje.

"Jie žaidė Europos U-19 čempionate ir buvo vieni komandos lyderių. Nesiruošiu atsisakyti savo kelio ir suteikti vis saugiau šansų jauniems žaidėjams, - cituojamas Lietuvos rinktinės treneris Csaba Laszlo - Nesakau, kad jie būtinai rungtyniaus. Tačiau manau, kad svarbu parodyti, kad jie gali gauti galimybę rinktinėje."

Lietuvos ir Lichtenšteino rinktinių rungtynės antradienį (18.30 val.) vyks Marijampolėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS