„Riterių“ saugai: sezonui esame pasiruošę | kl.lt

„RITERIŲ“ SAUGAI: SEZONUI ESAME PASIRUOŠĘ

  • 0

Kai A lyga skelbs naujojo sezono pradžią, bronziniai jos prizininkai dar dvi dienas šlifuos detales prieš pirmąsias savo komandos rungtynes. Nepaisant tų dviejų papildomų parų, kaip ir geriems studentams prieš egzaminą, atrodo, kad viena naktimi iki debiuto galėtų būti daugiau.

Pagrindinė komandos užduotis per tuos du mėnesius, kai ji ruošėsi sezonui, buvo pažinti naująjį trenerį Mindaugą Čepą ir jo darbo metodus. Nors kontrolinių rungtynių rezultatai to neatspindi, akivaizdu, kad daugeliui tą padaryti pavyko.

„Ir aš, ir komanda esame pasiruošę sezonui. Daug dirbome per pasiruošimą, todėl esame pasiruošę patriukšmauti ir pasiekti aukščiausią vietą čempionate. Kad tai padarytumėm, reikia gero žaidimo jau pirmose rungtynėse. Visi esame išsiilgę oficialių rungtynių, tad kausimės negailėdami savęs“, – sakė Justinas Marazas, kuriam su pertrauka Lenkijoje tai bus jau trečiasis sezonas vilkint „Riterių“ marškinėlius. J.Marazas kontrolinių rungtynių metu dažniausiai žaidybinį laiką per pusę dalindavosi su Mindaugu Grigaravičiumi.

Kur kas tvirtesnę poziciją M.Čepo schemose turi praėjusią vasarą prie komandos prisijungęs Tomas Dombrauskis. Jis visose kontrolinėse rungtynėse pasirodė starto sudėtyje.

„Visada norisi geriau ir visada galima geriau, tačiau iš esmės esame pasiruošę. Pagrindinis dalykas – kiekvienam reikės susitvarkyti psichologiškai, nuo pirmų minučių demonstruoti gerą energiją ir, aišku, kovoti dėl trijų taškų.

Kalbant apie mane asmeniškai, tai mano žaidimas per daug nepasikeitė. Kaip visada, mano tikslas – kovoti dėl kiekvieno kamuolio ir varžovui neleisti kvėpuoti. Aišku, yra dalykų, kuriuos privalau pagerinti – tą ir darysiu šiame sezone.

Kalbant apie „Kauno Žalgirį“, visada iš šios komandos gauni kovą iki paskutinio teisėjo švilpuko. Neabejoju, kad tą išvysime ir sekmadienį. Rungtynių eigos nuspėti negaliu, lieka atiduoti visą save ir tikėtis, kad futbolo dievai bus mūsų pusėje“, – sakė T.Dombauskis.

Per kontrolinių rungtynių maratoną virš šio atraminio saugo dažniausiai į aikštę nuo rungtynių pradžios žengdavo Dovydas Virkšas. Šiam saugui būsimas sezonas „Riteriuose“ – jau trečias.

„Turėjome gerą dviejų mėnesių pasiruošimą, sužaidėme daug kontrolinių rungtynių, per jas pamatėme ko trūksta ir esame nusiteikę sėkmingai pradėti naują sezoną. Skirtingai nei pernai, atsirado daugiau agresijos gynybiniuose veiksmuose, jaunesni žaidėjai rodo didžiulį norą per treniruotes, o tai natūraliai skatina didesnę konkurenciją.

Jau sekmadienį laukia rungtynės su „Kauno Žalgiriu“. Kauniečiai, kaip ir mes, išlaikė žaidėjų branduolį, tad juos puikiai pažįstame. Praėjusiais metais kiekvienos rungtynės su šia komanda būdavo įtemptos ir įdomios. To tikiuosi ir sekmadienį“, – oficialiai svetainei kalbėjo D.Virkšas.

Atidarymo rungtynes sekmadienį „Riteriai“ sostinės „Sportimos“ manieže žais 18:00 valandą. Tądien bus paminėtas ir penkioliktasis klubo gimtadienis. Kovo 8-osios proga merginos ir moterys į rungtynes bus įleidžiamos nemokamai. Vaikams iki 12 m. įėjimas taip pat nekainuos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS