Savaitgalį „Vytį“ Šiauliuose egzaminuos lygos debiutantai | kl.lt

SAVAITGALĮ „VYTĮ“ ŠIAULIUOSE EGZAMINUOS LYGOS DEBIUTANTAI

  • 0

Lietuvos salės futbolo A lygoje penkias pergales iš tiek pat galimų iškovoję Kauno „Vyčio“ futbolininkai yra vienintelė šiemet dar nepralaimėjusi komanda ir gerą seriją sieks pratęsti jau artimiausiose rungtynėse sekmadienį.

Lietuvos čempionai keliaus į Šiaulių miestą, kuriame šiemet taip pat atsirado salės futbolo komanda – FA „Šiauliai“.

Lygos debiutantai kol kas demonstruoja puikius rezultatus – per šešis susitikimus šiauliečiai iškovojo keturias pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis. Tokie rezultatai jiems leidžia rikiuotis antroje turnyro lentelės vietoje.

Į vietinio čempionato kovas komandos grįžta po rinktinių pertraukos. Vis tik, pasak „Vyčio“ vartininko Ernesto Macenio, pertrauka komandos iš vėžių išmušti neturėtų.

„Nemanau, kad ta trumpa pertrauka gali mus išmušti iš vėžių. Visi sportavo, dauguma komandos žaidėjų atstovavo Lietuvos rinktinei Baltijos taurėje, o likę žaidėjai toliau treniravosi klube ir gilinosi į sistemą“, – pasakojo 22-ejų metų vartų sargas.

Lietuvos rinktinės narys pripažino, kad būsimi varžovai šiemet šiek tiek stebina, tačiau labiausiai vis tiek išskyrė savo paties komandos žaidimą.

„Šaulių komanda palieka tikrai labai gerą įspūdį. Nors jie ir yra lygos debiutantai, tikrai žaidžia puikiai ir įrodinėja savo vertę. Vis tik, svarbiausia bus vykdyti trenerio nurodymus, žaisti savo žaidimą, nesivelti į provokacijas bei kovoti dėl kiekvieno aikštės centimetro“, – prieš rungtynes pasakojo futbolininkas.

Kauno „Vyčio“ ir FA „Šiaulių“ dvikova Lietuvos futsal A lygoje sekmadienį startuos 18 valandą.

GALERIJA

  • Savaitgalį „Vytį“ Šiauliuose egzaminuos lygos debiutantai
FK „Vyčio“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS