„Scorestars“ penketuke – pergalių neatnešę legionieriai bei D. Sirvydžis, Ą. Tubelis ir M. Echodas | kl.lt

„SCORESTARS“ PENKETUKE – PERGALIŲ NEATNEŠĘ LEGIONIERIAI BEI D. SIRVYDŽIS, Ą. TUBELIS IR M. ECHODAS

  • 0

Prabėgus dar vienai veiksmo kupinai savaitei „Betsafe-LKL“ čempionate, LKL.lt kartu su „Scorestars“ apžvelgia įspūdingiausius savaitės individualius pasirodymus.

Penketuke vietas užsitarnavo Utenos ir Šiaulių ekipų legionieriai, kurių individualių pastangų nepakako pergalėms iškovoti.

Ryanas Tayloras pelnė 20 taškų ir surinko 21 naudingumo balą, tačiau jo ekipa krito prieš Vilniaus „Wolves“, o L.J. Thorpe’as savo ruožtu prie 16 taškų pridėjo 4 atkovotus kamuolius bei 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 22 naudingumo balus, bet šiauliečiai neprilygo Jonavos krepšininkams.


Su čempionato lyderiais kovojęs Deividas Sirvydis taip pat sulaukė panašaus likimo. Nepaisant 23 taškų ir 24 naudingumo balų pasirodymo prieš Vilniaus „Rytą“ bei 23 taškų ir 29 naudingumo balų vakaro prieš Kauno „Žalgirį“, panevėžiečiai dvigubą savaitę baigė be pergalių.

Ąžuolas Tubelis laimėtame mače ir vėl buvo puikus. Jo kraityje – 27 taškai, 6 atkovoti kamuoliai, 3 rezultatyvūs perdavimai bei 28 naudingumo balai.

Nors iš dviejų „Ryto“ mačų Martynas Echodas išbėgo ant parketo tik viename, 19 taškų, 7 atkovotų kamuolių bei 30 naudingumo balų užteko, jog jis būtų geriausias savaitės vidurio puolėjas.

Paminėjimo vertas ir Giedrius Staniulis, kuris viename mače užfiksavo 34 naudingumo balus, o kitame – 23, tačiau vidurkiu jis nusileido M. Echodui.

Spėti, kurie krepšininkai iššaus kituose turuose, galite ir jūs. Sudėliokite savo komandą „Scorestars“ žaidime ir pretenduokite į įvairiausius prizus viso sezono metu.

Praėjusios savaitės „Scorestars“ lyderių dešimtukas:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS