Staigmena: čempionas Vilniaus „Žalgiris“ neįveikė debiutanto „Džiugo“ | kl.lt

STAIGMENA: ČEMPIONAS VILNIAUS „ŽALGIRIS“ NEĮVEIKĖ DEBIUTANTO „DŽIUGO“

  • 5

„Optibet A lygoje“ užfiksuota dar viena staigmena – Telšių „Džiugas“ dar kartą parodė charakterį ir šį kartą atėmė taškus iš čempiono. Čempionato debiutantai rezultatu 2:2 (0:1) sužaidė su Vilniaus „Žalgiriu“, kuris jau antrame mače šiemet neįveikė buvusio Pirmos lygos klubo.

Šeimininkai turėjo gerą progą pasižymėti jau vienos pirmųjų atakų metu – tada šalia vartų mušė Ogenyi Onazi. Tiesa, 20-ąją minutę žalgiriečiai pasiekė savo: po aštraus Tomislavo Kišo perdavimo kamuolį į savo vartus nukreipė Jeremy Fernandesas.

Pirmame kėlinyje „Žalgiris“ turėjo dar kelias pasižymėti, taip pat nepasinaudojo geru šansu po pertraukos. Hugo Videmontas atliko aštrų perdavimą link vartų, bet Tomislavas Kišas nepasiekė kamuolio.

67-ąją minutę „Džiugas“ driokstelėjo. Viena iš pirmų telšiškių aštrių atakų baigėsi Davydo Arlauskio smūgiu – patyręs žaidėjas nukreipė kamuolį į tuščius vartus, kai savo komandą po Nasko Milevo bandymo išgelbėjo Edvinas Gertmonas.

Jau po 8 minučių Telšių klubas džiaugėsi antruoju įvarčiu: po puikaus Roko Lazdinausko perdavimo taikliai galva mušė N. Milevas.

Tai buvo ketvirtasis bulgaro taiklus smūgis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Tiesa, „Žalgiris“ greitai atstatė pusiausvyrą – tą 77-ąją minutę po Jakubo Sylvestro perdavimo padarė pirmą kartą šiemet pasižymėjęs Josipas Tadičius.

Dvikovos pabaigoje šeimininkai galėjo išplėšti pergalę, bet Hugo Videmonto smūgį atrėmė M. Paukštėje, kitoje aikštės pusėje – N. Milevo bandymą atrėmė E. Gertmonas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

T

Portugalam krauna kas netingi,net ir Ceburino treniravimas nepadeda:)))

Anonimas

o tarybmeti tai buvo komanda,pilnos tribunos ziurovu susirinkdavo,o dabar ar cia komanda,tik pavadinimas

S

O tai kas ta tavo dziuga anksciau zinojo,nebent savam kaime buvo yzymus,nes net niekados tarp prizininku nebuvo nors kaip kitos kaimu komandos tai buvo keleta metu is eiles.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS