„Sūduva“ ir „Riteriai“ sužaidė lygiosiomis | kl.lt

„SŪDUVA“ IR „RITERIAI“ SUŽAIDĖ LYGIOSIOMIS

  • 0

„Optibet A lygos“ 12-ajame ture įvyko įdomus susidūrimas tarp Marijampolės „Sūduvos“ bei Vilniaus „Riterių“.

Pirmą kartą šiemet pagrindiniame miesto stadione žaidę marijampoliečiai akistatoje su turnyro lentelės kaimynais pasidalino po tašką – 1:1 (0:0).

Pavojingų epizodų aistruoliai laukė daugiau negu pusę kėlinio. Standartinės padėties metu Xabi Auzmendi atliko perdavimą į baudos aikštelę, kur Saidas Hamuličius smūgiavo galva – kamuolį atrėmė Armantas Vitkauskas.

Pirmame kėlinyje taip pat į vartų plotą pataikė ir A. Vitkauską paplušėti privertė Kule Mbombo, o Dmytro Bilonogas sykį mušė pro šalį ir kartą tiesiai į Tomą Švedkauską.

Antroje mačo pusėje itin pastebimas buvo S. Hamuličius. Nyderlandų kilmės bosnis atliko ne vieną pavojingą smūgį į vartus, o 65-ąją minutę uždirbo baudinį, kai išprovokavo Dominyko Barausko pražangą baudos aikštelėje.

„Sūduvos“ atstovas pats stojo prie 11 metrų žymos ir nukreipė kamuolį į vartus – tai buvo trečiasis S. Hamuličius įvartis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Vis dėlto ilgai šeimininkai pranašumu nesidžiaugė. 79-ąją minutę „Riterių“ įvartį sukūrė du po keitimo aikštėje pasirodę žaidėjai – Lucasas Diasas asistavo Artūrui Dolžnikovui, kuris suklaidino T. Švedkauską ir pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

Per likusį laiką vyko atkakli kova ir abi komandos įvarčio nepelnė. Prieš buvusią treniruotą komandą varžęsis strategas Miguelis Moreira ir jo kariauna turėjo tenkintis tašku.

17 taškų turinti „Sūduva“ žengia penkta, laipteliu aukščiau esantys „Riteriai“ yra surinkę 21 tašką.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS