Atkakliame mūšyje nugalėjo lentelės kaimynus | kl.lt

ATKAKLIAME MŪŠYJE NUGALĖJO LENTELĖS KAIMYNUS

„Kaip vienas treneris sakė – po vieną alaus – ir į lovą“, - juokėsi Dovydas Lastauskas. Jo treniruojama Marijampolės „Sūduva“ 26-ajame ture 1:0 pranoko Gargždų „Bangą“ ir pagerino savo situaciją kovoje dėl išlikimo „Optibet A lygoje“.

Pirmame kėlinyje abi komandos rungtyniavo atsargiai – nebuvo užfiksuota nė vieno pavojingo epizodo. Dėl traumos mačo nebaigė „Bangos“ legionierius iš Portugalijos Goncalo Vieira.

Po pertraukos šeimininkai žaidė pranašiau ir pasiekė savo tikslą. Standartinės padėties metu 59-ąją minutę Oleksijus Zbunis pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kuris nieko nepalietė ir suspurdėjo vartų tinkle.

Kiek vėliau žaidimą pagyvinusio Oyinlola Kayode spirtą kamuolį atmušė Ričardas Šveikauskas, svečiai atsakė tik Roberto Vėževičiaus smūgiu į vartų plotą.

„Kiekviena pergalė yra be galo svarbi, ypač namuose. Visi vaikinai atidavė daug jėgų. Puolėjai spaudė varžovų gynėjus, mūsų gynėjai susirinko beveik visus kamuolius dvikovose su varžovų puolėjais. Iš tų epizodų susilipdė mūsų pranašumas“, - teigė Dovydas Lastauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS