„Trakų“ dėlionėje – dar vienas jaunas veidas | kl.lt

„TRAKŲ“ DĖLIONĖJE – DAR VIENAS JAUNAS VEIDAS

  • 0

Naujajam sezonui Marijampolėje besiruošiantis „Trakų“ klubas pasirašė sutartį su Nacionalinės futbolo akademijos auklėtiniu aštuoniolikmečiu Matu Ramanausku.

Lietuvos U-19 rinktinės vidurio saugas paskutinėse kontrolinėse rungtynėse, kuriose „Trakai“ nugalėjo „Daugavpils“ ekipą, aikštėje žaidė visas 90 minučių.

„Jei atvirai, tai mes iki šių rungtynių buvome nusprendę, kad Matas reikalingas komandai, todėl jo žaidimas su „Daugavpils“ buvo nebe patikrinimas, o plano dalis. Norėjome pažiūrėti, kaip jis atrodys žaisdamas be keitimų – galiu drąsiai sakyti nenuvylė. Matas jau dabar stiebiasi į pagrindinę sudėtį ir jei bus geresnis už varžovus, jis pagrindinėje sudėtyje ir žais“, – sakė komandos treneris Aurelijus Skarbalius.

Prieš gerą mėnesį minėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis, „Trakai“ jaunimui ir ateinančiame sezone suteiks pasitikėjimo kreditą. M.Ramanauskas tapo ne pirmu jaunu klubo žaidėju.

„Girdėjau, kad mūsų klube per daug jaunimo. Nenorėčiau su tuo sutikti. Turime ir V.Borovskį, ir V.Lukšą, ir T.Švedkauską, ir D.Kazlauską, ir J.Januševskį, ir M.Grigaravičių, ir L.Traore. Jų tikrai negalime vadinti jaunimu“, – dėstė A.Skarbalius.

V.Lemežis, savo ruožtu, paatviravo, kad tai ne paskutinis klubo papildymas prieš naująjį sezoną. Daugiau atsakymų bus pateikta po kontrolinių dvikovų su Suvalkų „Wigry“ (trečiadienį) ir Gardino „Neman“ klubu (penktadienį).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS