V. Urbonas neteko darbo Lietuvos futbolo rinktinėje | kl.lt

V. URBONAS NETEKO DARBO LIETUVOS FUTBOLO RINKTINĖJE

  • 0

Birželio 30 d. įvyko Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto (VK) posėdis, kurio metu buvo priimtas sprendimas atsisveikinti su vyriausiuoju nacionalinės rinktinės treneriu Valdu Urbonu.

Komitetas įpareigojo LFF vadovybę surasti tinkamas kandidatūras ir jas pateikti Vykdomajam komitetui.

V. Urbonas prie rinktinės vairo stojo 2019-ųjų pradžioje ir, įskaitant oficialias, kontrolines bei draugiškas rungtynes, iš viso rinktinei vadovavo 24 akistatose. Per tą laiką rinktinė iškovojo 5 pergales, 4 sykius su varžovais buvo išsiskirta taikiai bei buvo patirtos 15 nesėkmių.

Lietuvos futbolo federacija dėkoja treneriui už jo darbą ir linki jam sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Posėdžio metu LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius taip pat atsiskaitė už biudžeto vykdymą 2021.01 – 2021.04 mėnesiais, kuris buvo įvertintas pozityviai. Per ataskaitinį laikotarpį buvo gauta 4 822 401 eurų pajamų, o išlaidos sudarė 2 854 257 eurų.

Vykdomajame komitete buvo patvirtintas 2021-2022 metų sezono Lietuvos vaikų ir jaunių ugdymo futbolo asociacijos (LVJUFA) varžybų dalyvių sąrašas bei pristatyta būsimo sezono varžybų struktūra, kurią sudarys Lietuvos jaunimo U-19 čempionatas, Elitinės jaunių lygos, Lietuvos jaunučių lyga, LVJUFA Pirma lyga bei Lietuvos vaikų lygos PRO ir Apskričių lygmens varžybos.

Vykdomojo komiteto metu buvo patvirtinta 2020-2024 metų moterų futbolo strategija, kuri artimiausiu metu bus pristatyta visuomenei. Taip pat Vykdomasis komitetas gavo Lietuvos moterų futbolo ascociacijos (LMFA) prašymą didinti atvykimo į nacionalinės moterų rinktinės mokestį iki 300 eurų (anksčiau ši suma sudarė 200 eurų). Šis prašymas buvo patvirtintas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS