Vilniečiai nesitraukia iš kovos dėl medalių | kl.lt

VILNIEČIAI NESITRAUKIA IŠ KOVOS DĖL MEDALIŲ

„Varžovai buvo vertesni pergalės ir pelnytai laimėjo“, - pripažino „Šiaulių“ treneris Mindaugas Čepas. Vilniaus „Riterių“ futbolininkai sustiprino savo pozicijas „Optibet A lygos“ medalių lenktynėse. Atidėtose 19-ojo turo rungtynėse vilniečiai 3:1 nepaliko vilčių kovingai „Šiaulių“ ekipai.

„Pirmas kėlinys labai blankus. Per daug suteikėme laisvės varžovams, kai prarasdavome kamuolį ir nespėdavome su vadinamomis tranzicijomis. „Riteriai“ buvo agresyvesni dvikovose“, - komentavo Mindaugas Čepas.

Apsišaudę mačo pradžioje, vilniečiai 25-ąją minutę išsiveržė į priekį: N. Eskičius atliko tolimą perdavimą link Roko Filipavičiaus, kuris atitrūko nuo varžovų ir įveikė L. Paukštę. Maža to, 35-ąją minutę saugas pelnė antrą įvartį, kai galingu smūgiu nukreipė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

52-ąją minutę vėl triumavo R. Filipavičius – grubiai suklydus L. Paukštei, klaipėdietis netrukus smūgiavo tiksliai ir džiaugėsi „hetriku“ bei 7-uoju šio sezono įvarčiu „Optibet A lygoje“.

Per paskutinį mačo pusvalandį šeimininkai kiek atsipalaidavo, tad šiauliečiai realizavo vieną iš susikurtų progų bei pelnė garbės įvartį. Tą 83-iąją minutę atliko Oleksijus Ščebetunas, pratęsęs rezultatyvių rungtynių seriją iki penkių ir pasižymėjęs 7-ąjį kartą.

Vilniaus klubas po šios pergalės su 38 taškais žengia 4-oje vietoje, savo ruožtu, 29 taškus turintys FA „Šiauliai“ rikiuojasi septinti.

„Atlikome puikų darbą. Buvome susikaupę, greitai įgijome pranašumą. Po pertraukos žinojome, kad jie mesis į ataką, tad turėsime šansą pabaigti rungtynes kontratakoje. Taip ir nutiko“, - sakė „Riterių“ vairininkas Pablo Villaras.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS