Z. Ibrahimovičius: pasijaučiau, tarsi stovėčiau tarp 11 vaikų | kl.lt

Z. IBRAHIMOVIČIUS: PASIJAUČIAU, TARSI STOVĖČIAU TARP 11 VAIKŲ

Itin kovingą žaidimą pademonstravę Paryžiaus „Saint Germain“ futbolininkai triumfuoja. Jie vakar Anglijoje lygiosiomis 2:2 sužaidė su Londono „Chelsea“ klubu ir pelnė bilietą į kitą etapą.

Susitikimas sukėlė daug aistrų, nes jau 30 minutę iš aikštės buvo išvaryta bene ryškiausia PSG žvaigždė Zlatanas Ibrahimovičius.

„Chelsea“ dukart buvo išsiveržę į priekį, tačiau nesugebėjo išlaikyti persvaros.

„Komanda žaidė su didele širdimi. Nėra lengva patekti į kitą etapą kai žaidi su „Chelsea“ jų aikštėje ir turi vienu žaidėju mažiau. Negaliu pasakyti, ar pamatęs prieš save raudoną kortelę buvau piktas. Greičiau pamaniau, kad teisėjas nesupranta ką daro arba visiškai susipainiojo. Bet tai ne blogiausia. Blogiausia, kad mane apsupo „Chelsea“ žaidėjai ir aš pasijaučiau tarsi stovėčiau tarp 11 vaikų. Akivaizdu, kad kontaktas buvo, bet ar jis vertas raudonos kortelės? Dabar svarbiausia pergalė ir ja džiaugiuosi. Visko gali nutikti, reikia sulaukti burtų“, - kalbėjo Zlatanas.

Tuo metu su viltimis iškovoti trofėjų atsisveikinęs „Chelsea“ treneris Jose Mourinho išliko pragmatiškas: „Mums ne vieta ketvirtfinalyje, jeigu nesugebame laimėti turėdami vienu žaidėju daugiau. Abu įvarčius praleidome standartinėse situacijose, kur viskas turi būti aišku. Dabar norime laimėti „Premier“ lygą. Tai sunkiausias čempionatas Europoje ir iki jo pabaigos dar liko 12 turų.“

Paskutiniai Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyviai paaiškės kitą savaitę.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

logos

Jose Mourinho išliko pragmatiškas: „Mums ne vieta ketvirtfinalyje, jeigu nesugebame laimėti turėdami vienu žaidėju daugiau. Abu įvarčius praleidome standartinėse situacijose, kur viskas turi būti aišku". Logiškai tęsiant, tau ir ne vieta tada užimti šios komandos trenerio vietą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS