Autsaideriai priešinosi čempionams, bet pralaimėjo | kl.lt

AUTSAIDERIAI PRIEŠINOSI ČEMPIONAMS, BET PRALAIMĖJO

„Jei norime likti A lygoje, privalome tai atsiminti ir nekartoti klaidų“, - atsiduso Joao Pratesas. Telšių „Džiugo“ futbolininkai atkakliai priešinosi, bet pralaimėjo šalies čempionui Vilniaus „Žalgiriui“.

„Optibet A lygos“ trečiasis ratas startavo Žemaitijoje – čempionas Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo dar vieną pergalę. 19-ajame ture Vladimiro Čeburino treniruojama komanda 2:1 (1:0) įveikė autsaiderį Telšių „Džiugą“.

Svečiai į priekį išsiveržė 12-ąją minutę: po Petaro Mamičiaus perdavimo Jurijus Kendyšas atliko smūgį iš už baudos aikštelės ir džiaugėsi savo ketvirtuoju įvarčiu šiemet.

Savo pranašumą vilniečiai padvigubino 66-ąją minutę – Yukiyoshi Karashima baudos aikštelėje surado Mathiasą Oyewusi, kuris taikliai mušė galva. Tai buvo 8-asis nigeriečio įvartis.

Po 10 minučių „Džiugas“ atgaivino intrigą, kai tolimu smūgiu pasižymėjo Airesas Sousa.

„Po pertraukos čempionate niekada nebūna lengva. Teko paprakaituoti, buvo įtampos, klaidų, bet svarbiausia, kad laimėjome“, - sakė Vilniaus „Žalgirio“ ekipos treneris Vladimiras Čeburinas.

„Žaisdami prieš čempionus sugebėjome pasipriešinti. Tačiau kai kuriuose momentuose pritrūkome koncentracijos. O žalgiriečiai už tai baudžia be skrupulų“, - pripažino J. Pratesas.

Po šio turo "Žalgiris" su 40 taškų dalinasi 2-3 vietas, o "Džiugas" su 11 taškų lieka paskutinis, dešimtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS