B. Vanagas po antrojo greičio ruožo: išsilaižysime žaizdas ir keliausime į priekį | kl.lt

B. VANAGAS PO ANTROJO GREIČIO RUOŽO: IŠSILAIŽYSIME ŽAIZDAS IR KELIAUSIME Į PRIEKĮ

  • 3

Sekmadienį prasidėjus antrajam Dakaro ralio etapui, „TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ ekipažas tikėjosi organizatorių ir gamtos paruoštų netikėtumų. Trasoje iš Al Henakiyah į Al Duwadimi lenktynininkų laukė ganėtinai sudėtingas kopų ruožas. Pilotams teko važiuoti upių vagomis, o šturmanams buvo sudėtinga bei paini navigacija, kuri 46-ajame Dakare jau ne vienam lenktynininkui pakišo koją.

223-iu numeriu pažymėtas Benedikto Vanago ir Kuldaro Siko ekipažas, lenktynes šiandien pradėjo iš 14 startinės pozicijos, o po „TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ skėčiu startavę Vladas Jurkevičius ir Aisvydas Paliukėnas iš 57. Pastarasis ekipažas padarė nemenką pažangą, kadangi po prologo startavo iš 102 vietos.

Smagus greičio ruožas, bet rezultatas galėjo būti ir geresnis

Atvykę į antrojo greičio ruožo finišą, lenktynininkai neslėpė apmaudo dėl navigacijos klaidų. „Viena iš tų dienų, kai iš neblogos dienos išėjo šiaip sau. Šiek tiek nesusikalbėjome su Kuldaru, keliose vietose pakankamai ilgai ieškojome taškų. Tai iš tokio gero ir smagaus greičio ruožo, pasiekėme tik pusėtiną rezultatą. Kita vertus, nieko labai blogo nenutiko, apart šio greičio ruožo rezultato. Tikiuosi, kad kažko stipriai nesugadinome, išsilaižysime žaizdas ir keliausime į priekį“, – po finišo optimizmo neprarado Dakaro legenda B. Vanagas.

Preliminariai ekipažas antrąjį greičio ruožą įveikė per 4 val. 27 min. 22 s. Nefinišavus visiems ekipažams, preliminari „TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ vieta – 23.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tai cia

tas vanagas kuris gailejo paskolint Antanui J varzta . Legenda kaip muzti moteris,ir lipti o prieki per kitu dakaro Lietuviu 'galvas',sumenkejas vairo lsikytojas 'legenda' ,cia jis pats save tsip pavadino,a ?

V,L

KD -- nejuokinkit kauniečiu su savo *legenda* .o jei nežinot kas yra Dakaro legendos tai pasidomekit .. ir tik pasidomejus kurpkite savo straipsnelius...

Kaunietis

Koks čia dar " Dakaro legenda ' greičiau tas pasikėlęs gaidys Dakaro gėda ir nelaimė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS