Baku dienoraštis: dvi linksmos progos | kl.lt

BAKU DIENORAŠTIS: DVI LINKSMOS PROGOS

  • 0

Vakar į Europos žaidynių Lietuvos misijos būstinę užsukusios paplūdimio tinklininkės sulaukė dovanų ir sveikinimų. Kol misijos vadovas trasoje palaikė dviratininkus, jo pavaduotoja Lina Vaisėtaitė Ievai Dumbauskaitei ir Monikai Povilaitytei įteikė dovanėles ir perdavė sveikinimus nuo LTOK prezidentės bei viso kolektyvo.

Po pietų dovanų sulaukė ir Europos žaidynių fotografas Vytautas Dranginis, misijoje dirbantys LTOK darbuotojai pasveikino jį su 29-uoju gimtadieniu. Ta proga Baku dirbantys žiniasklaidos atstovai buvo pakviesti į misijos būstinę kaimelyje, LTOK atstovė spaudai jiems aprodė kaimelį. Vaikščiodami po kaimelį žurnalistai sutiko ne vieną pažįstamą sportininką iš Lietuvos.

Vakar vakare į kaimelį atvyko krepšininkai ir krepšininkės. Į aikštę jie žengs jau rytoj - vaikinai ir merginos susitiks su Rumunijos ir Izraelio komandomis. Startas ryt laukia ir plaukikų.

Praėjusią naktį į kaimelį atvyko BMX dviratininkai Vilma Rimšaitė ir Arminas Kazlauskis, šiąnakt į Baku atskris dziudo sportininkai.

Kaimelyje gyvenimas toliau verda. Dienomis aikštėje prie ekrano stebėdami varžybas sportininkai deginasi, vakarais, tie, kuriems nereikia treniruotis, žaidžia įvairius žaidimus, važinėja dviračiais. Žaidynių organizatoriai nuolat sugalvoja įvairių atrakcijų. Į kaimelį užsuka muzikantai, šaržus piešiantys dailininkai ir žaidynių talismanai.

GALERIJA

  • Baku dienoraštis: dvi linksmos progos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS