Bilietai į Paryžiaus žaidynes tirpsta: svarbi informacija ir sporto federacijoms, ir sirgaliams | kl.lt

BILIETAI Į PARYŽIAUS ŽAIDYNES TIRPSTA: SVARBI INFORMACIJA IR SPORTO FEDERACIJOMS, IR SIRGALIAMS

  • 0

Į kitais metais vyksiančias Paryžiaus olimpines žaidynes parduota jau daugiau nei 70 proc. bilietų. Tai – signalas paskubėti ne tik sirgaliams, dar neįsigijusiems bilietų, bet planuojantiems gyvai stebėti aukščiausio lygio sporto varžybas, bet ir sporto federacijoms, – pranešime rašo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK).

Pasikeitė sistema

Pirmadienį Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) sporto direkcijos vadovai virtualiai susitiko su Lietuvos sporto federacijų atstovais dar kartą priminti apie galimybę įsigyti bilietus ir svetingumo paketus į Paryžiaus olimpines žaidynes.

„Atkreipiame dėmesį, kad bilietų įsigijimo į Paryžiaus žaidynes sistema kardinaliai skiriasi nuo ankstesnių. Pavienius bilietus į varžybas galima įsigyti tik oficialioje organizatorių platformoje, tuo tarpu svetingumo paketus galima nusipirkti tik iš oficialaus platintojo „On Location“.

Jau dabar girdime, kad federacijas pasiekia laiškai su pasiūlymais įsigyti svetingumo paketus iš įvairių įmonių ir perpardavinėtojų. Mes raginame į šiuos laiškus nekreipti dėmesio, nes vienintelė platforma, kurioje galima įsigyti svetingumo paketą yra „On Location“.

Taip pat sulaukiame klausimų, ar bus įmanoma įsigyti bilietus per LTOK. Atsakymas yra labai konkretus – nacionaliniai olimpiniai komitetai teisės platinti bilietus neturi“, – sakė LTOK olimpinio sporto direktoriaus pavaduotoja Agnė Vanagienė.

Siekiant užkirsti kelią nelegaliam bilietų perpardavinėjimui, visi bilietai bus skaitmeniniai ir personalizuoti. Tai reiškia, kad bilietu pasinaudoti galės tik jį įsigijęs asmuo. Taip pat pranešama, kad žaidynėse dalyvausiantys sportininkai priklausomai nuo sporto šakos turės išskirtinę galimybę gauti vieną arba du bilietus artimiesiems į savo varžybas.

Svetingumo paketai

Pirmą kartą sporto gerbėjams buvo pasiūlyti centralizuoti svetingumo paketai, kuriuos sudaro ne tik bilietai į Paryžiaus olimpines žaidynes, bet ir individualus kelionės pasiūlymas pagal viešnagės trukmę, apgyvendinimo pageidavimai ir įtraukiančios patirtys, leidžiančios pagal kiekvieno pomėgius mėgautis Paryžiaus ir Prancūzijos kultūra.

Šią paslaugą įsigyti ir sukomplektuoti paketą pagal savo poreikius ir galimybes gali kiekvienas norintis.

„Paryžius ruošiasi įspūdingai žaidynių atidarymo ceremonijai, kuri vyks ne, kaip įprasta, stadione, bet Senos upėje. „On Location“ siūlo net keturis skirtingus paketus iš skirtingų vietų stebėti šią įspūdingą ceremoniją.

Sudarydami individualų paketą galite pasirinkti apgyvendinimo tipą, kelionės datą ir trukmę, sporto šaką, interesus. Paketai bus skirstomi į auksinį, sidabrinį bei bronzinį. Taip pat bus suteikta galimybė arenoje užsisakyti privačią ložę“, – pasakojo susitikime dalyvavusi „On Location“ atstovė Becky Smaller.

Kadangi bilietų į žaidynes kasdien mažėja, sirgaliai ir sporto federacijos raginamos nedelsti ir kuo greičiau jais pasirūpinti. Nacionalinėms sporto federacijoms dar kartą atidaromas unikalus prisijungimas prie joms skirto „On Location“ portalo. Įsigyti svetingumo paketus federacijų atsakingieji asmenys galės iki lapkričio 10 dienos.

„LTOK į šias žaidynes neveš sporto šakų specialistų, todėl federacijos tuo turės rūpintis pačios. Federacijos atsakingos už tai, kad jų vadovai, Vykdomojo komiteto nariai, rėmėjai ir partneriai turėtų unikalią galimybę sudalyvauti olimpinėse žaidynėse ir palaikyti sportininkus.

Apie šią galimybę informavome jau prieš metus, tačiau iki šiol sporto federacijos buvo gana vangios. Tikimės, kad po šio susitikimo jos suskubs pasinaudoti šia galimybe“, – sakė A.Vanagienė.

Paryžiaus olimpinės žaidynės vyks 2024 m. liepos 26 – rugpjūčio 11 d.

Kaip sirgaliams įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpines žaidynes?

Įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpinių žaidynių varžybas galima perkant oficialų svetingumo paketą oficialioje bilietų platintojo „On Location“ platformoje.

Ši programa skirta plačiajai visuomenei, verslo subjektams ir oficialioms suinteresuotosioms šalims. Įsigyti svetingumo paketus su bilietais į olimpines žaidynes galima čia: https://bit.ly/3pZB7dQ.

Pavienius bilietus į Paryžiaus olimpinių žaidynių varžybas galite įsigyti oficialioje bilietų platinimo platformoje: https://tickets.paris2024.org/en/.

Bilietai į olimpinių žaidynių varžybas sparčiai tirpsta, pranešama, kad didžioji dalis jau išparduota. Tiesa, organizatoriai skelbia, kad bilietų pasiūla būna atnaujinama, todėl nerandantiems bilietų į norimas varžybas rekomenduoja sekti naujienas oficialioje bilietų platinimo platformoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS