„Dragūno“ rankininkų laukia intensyvi savaitė: devynios dienos – ketverios rungtynės | kl.lt

„DRAGŪNO“ RANKININKŲ LAUKIA INTENSYVI SAVAITĖ: DEVYNIOS DIENOS – KETVERIOS RUNGTYNĖS

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkų laukia itin įtempta savaitė – per devynias dienas teks sužaisti ketverias rungtynes. Šeštadienį „Dragūnas“ Šiauliuose žais Lietuvos rankinio lygos rungtynes su vietos „SM Dubysa“, spalio 30 dieną Vilniuje stos prieš „Vilnių“.

„Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas teigė, kad šiauliečių ekipa namuose visada yra pavojinga.

„Mums ten niekada nebūna lengva, jų savotiškas žaidimas, tačiau savo uždavinių nekeičiame – turi būti toks pat rezultatas, koks buvo žaidžiant su Utenos ir Panevėžio komandomis", – sakė A. Juškėnas.

Kitą savaitgalį Klaipėdoje laukia dvejos Baltijos rankinio lygos rungtynės.  Lapkričio 1 dieną 19 val. vyks akistata su Minsko SKA (Baltarusija), o lapkričio 3 dieną 14 val. – su Zaporožės ZTR (Ukraina).

„Reikės stengtis kuo geriau kovoti su abiem komandomis. Būtinai turime pasiimti bent porą taškų, jeigu norime ir šį sezoną žygiuoti kur nors toliau“, – pabrėžė „Dragūno“ vyriausiasis treneris.

Dėl atsinaujinusių kelio problemų komandai šiuo metu vėl negali padėti Lukas Vanagas, taip pat reabilitaciją atlieka ir Lukas Juškėnas, kuriam buvo atlikta planinė operacija.

„Lapkritį jau pradėsime rimtą rankinį ir tada, tikiuosi, pamatysime, ko esame verti. Judame į priekį spręsdami besikartojančias problemas ir klaidas. Šviesa tunelio gale dar toli, bet einame pirmyn. Negaliu sakyti, kad viskas yra tamsu, norisi šviesos, bet dėl to, kad neturime visų sveikų žaidėjų, treniruočių procese negalime visavertiškai treniruotis šeši prieš šešis. Turime įtraukti jaunimą, o kai kurie jų dar tikrai pajėgumu neprilygsta komandos draugams. Tai normalu, turint omenyje jauną amžių, tačiau tikiuosi, kad pagrindiniai žaidėjai, kuriems teks daugiau krūvio, imsis iniciatyvos“, – kalbėjo A. Juškėnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS