Į Lietuvą atkeliauja kovos menų kanalas | kl.lt

Į LIETUVĄ ATKELIAUJA KOVOS MENŲ KANALAS

  • 1

Geros žinios Lietuvos sporto mėgėjams: naujas tarptautinis „Premium TV“ kovos menų sporto kanalas atkeliauja į Lietuvą. „Prime Fight HD“ yra naujas, veiksmo kupinas, 24 valandas per parą transliuojamas kovos menų ir dvikovinių sporto šakų kanalas, skirtas visiems kovų mylėtojams, kurie trokšta veiksmo, adrenalino ir tikros kovinės patirties.

Nuo tradicinių kovos menų iki profesionalių kovų – „Prime Fight“ suteikia prieigą prie HD vaizdo įrašų turinio iš viso pasaulio,  kad galėtumėte neribotai žiūrėti visus metus, septynias dienas per savaitę, 24 valandas per parą.

Kanalas turi išskirtines teises į turinį, kurį galite matyti tik per „Prime Fight HD“: iš Europoje ir pasaulyje pirmaujančių ir didžiausiose arenose vykstančių turnyrų  Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje, Vokietijoje, Slovakijoje, Lenkijoje, Anglijoje, Kipre, Turkijoje, Ispanijoje, Suomijoje.

Pasaulio ir Lietuvos žinomiausi kovotojai ir kylančios sporto žvaigždės – „Prime Fight HD“ siūlo Lietuvai daugiau nei 50 tiesioginių transliacijų kiekvienais metais.

Aukščiausios kokybės programos ir tiesioginės transliacijos –„Prime Fight HD“ su aistra ir adrenalinu bei dėmesiu siūlo geriausias kovos menų programas, tiesiogines transliacijas, naujienų laidas, dokumentinius filmus ir realybės šou visiems, kurie mėgsta žiūrėti ir mokytis. Kanalas rodo geriausias profesionalaus ir mėgėjų pasaulio kovas, kurios patenkina žiūrovų lūkesčius iš viso pasaulio.

„Prime Fight HD“ – tai boksas, kikboksas, K-1, MMA, sumo, karatė, dziudo, ušu, muay thai, aikido, teakwondo, kempo, džiudžitsu, kung fu, kendo, hopkido, krav maga, sambo, imtynės, savigynos pamokėlės.

Kanalas transliuoja svarbiausias kovas dėl čempiono diržo, istorines kovas dėl titulų, interviu su legendiniais kovotojais apie pasirengimą kovoms ir treniruočių procesus.

„Prime Fight HD“ kanalas bendradarbiauja su elitinėmis kovos menų organizacijomis ir transliuotojais, kad žiūrovai galėtų gauti geriausią ir išskirtinį turinį rodomą po vienu stogu. „Prime Fight HD“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį ir su Lietuvos Bushido Federacija.

Lietuvos žiūrovai turės išskirtinę galimybę stebėti tiesiogines ir netiesiogines transliacijas iš Lietuvos didžiausių arenų vykstančių turnyrų: KOK, MMA BUSHIDO ir Profesionalaus Bokso kovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gerai

Šulerius aukles

SUSIJUSIOS NAUJIENOS