Iššūkių nebijanti J. Stoliarenko: šįkart tikrai nebus lengva | kl.lt

IŠŠŪKIŲ NEBIJANTI J. STOLIARENKO: ŠĮKART TIKRAI NEBUS LENGVA

  • 0

„Lengva šį kartą tikrai nebus, bet dėl to tik įdomiau“, – nusišypso kovotoja Julija Stoliarenko, prabilusi apie artėjančią kovą. – Priešininkė dar nėra patyrusi pralaimėjimo mišriųjų kovos menų ringe“.

Lapkričio 16 dieną geriausia Lietuvos kovotoja Vilniaus „Siemens“ arenoje tarptautinio turnyro „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ ringe susitiks su dziudo ir sambo meistre Daria Regil iš Ukrainos.

„Treneris Donatas Uktveris yra išanalizavęs mano priešininkę, kovai rengiamės kartu su mano „Fighter House/Roger Gracie Academy Kaunas“ komanda viską specifiškai pritaikydami pagal priešininkės kovos stilių, – pasakoja J. Stoliarenko. – Visada rengiuosi kovai, kuri gali užtrukti tris raundus, tačiau mano tikslas kiekvieną kartą yra ją baigti anksčiau, nes tokia juk ir yra kovos esmė – sužinoti, kas yra geresnis, kas kovą užbaigs, o ne rinks taškus“.

Rugsėjo mėnesį Kaune vykusiame KOK turnyre J.Stoliarenko savo varžovę įveikė vos per 19 sekundžių. Sulaukusi klausimo, kokios baigties galima tikėtis šįkart, J.Stoliarenko net neabejojo: „Laužimu ar nokautu – svarbu kovą baigti taip, kad nekiltų klausimų, kuris kovotojas pasirodė geriau, kuris buvo vertas pergalės tą vakarą“.

J.Stoliarenko prisipažino, kad kiekvieną kartą prieš kovą stengiasi maksimaliai susikaupti.

„Viskas labai paprasta – galvoje kartoju kovos planą ir mintimis perbėgu visus įmanomus scenarijus, – teigia kovotoja. – Visos mintys yra sufokusuotos į vieną dalyką – kovą. Ir kiekvieną kartą nenoriu nuvilti savo fanų“.

Kovotoja džiaugiasi, kad Lietuvoje nuolat auga merginų susidomėjimas kovos menais. „Salėse merginų skaičius vis didėja, – sako kovotoja. – Taip pat džiugina, kad pastaruoju metu į treniruotes ateina vis daugiau paauglių, kurie gali tapti šalies kovinio sporto ateitimi. Tikiuosi, kad ateityje viena jų galės pakeisti ringe mane. O kol kas aš džiaugiuosi, kad yra su kuo dalintis patirtimi“.

Pasak J.Stoliarenko, per trumpą laiką buvo nemažai kovų, todėl po dvikovos „Siemens“ arenoje daugiau laiko skirs poilsiui. O sausio mėnesį lauks svarbus Europos braziliškojo džiudžitsu čempionatas. „Bet aš vis tiek esu atvira naujiems iššūkiams, – šypteli kovotoja. – Gyvenimas be šito pasidaro nuobodus“.

Daugiau informacijos – www.bushido.lt.

 

GALERIJA

  • Iššūkių nebijanti J. Stoliarenko: šįkart tikrai nebus lengva
Gražvydo Lažausko / LBF nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS