Jaunieji klaipėdiečiai skynė pergales | kl.lt

JAUNIEJI KLAIPĖDIEČIAI SKYNĖ PERGALES

  • 0

Sporto klubo "Okinava" uostamiesčio sportininkai Lietuvos vaikų čempionate pasiekė aukščiausių rezultatų. Šios varžybos šiemet jau antros, kuriose jaunieji Klaipėdos sportininkai buvo rezultatyviausi.

Savaitgalį vykusiose varžybose Kėdainių arenoje dalyvavo net 556 sportininkai iš visos Lietuvos. Iš 37 Lietuvos klubų "Okinava" komandinėje įskaitoje iškovojo 2-ąją vietą.

Tai buvo vienas stipriausių Klaipėdos sportininkų pasirodymų. Klubas delegavo 19 auklėtinių, iš kurių net 17 iškovojo prizines vietas: 10 aukso, 5 sidabro ir 2 bronzos.

Aukso medalius pelnė Elvina Barsteigaitė, Rasa Šeškauskaitė, Gintautas Saveika, Kajus Loda, Gustas Loda, Balys Balčiūnas, Ainoras Mikolaitis, Jonas Beržinis, Kristupas Tirkšliūnas ir Herkus Zibalis.

Sidabro medalius iškovojo Livija Jurėnaitė, Nojus Bundulas, Orestas Purys, Vytautas Sadauskas ir Henrikas Toleikis.

Bronza atiteko Nojui Trukšanovui ir Augustinui Bielinskui.

5-ąsias vietas iškovojo Urtė Eigirdaitė ir Danas Ramonas, kurie jau pirmoje kovoje susitiko su varžybų nugalėtojais, todėl iškovoti medalių nepavyko.

Klubas didžiuojasi trenerių Dianos Mačiūtės, Kristinos Basovos ir Rimos Lisinskaitės, kurios nuosekliai ruošia auklėtinius varžyboms, darbu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS