„Kaunas Hockey“ į sostinę vyksta parsivežti taškų | kl.lt

„KAUNAS HOCKEY“ Į SOSTINĘ VYKSTA PARSIVEŽTI TAŠKŲ

  • 0

„Važiuojame parsivežti taškų“, – lakoniškai trečiadienio kelionę į Vilnių, kur susitiks su „Gelžiniu vilku“, komentavo ledo ritulio komandos „Kaunas Hockey“ vyriausiasis treneris Aurimas Gutauskas. Sportininkai ketina pratęsti pasirodymų Nacionalinėje ledo ritulio lygoje seriją, kurioje šiuo metu yra keturios pergalės iš eilės.

Nors tikslas – aiškus, A. Gutauskas taip pat sakė, kad komanda jokiu būdu nesitiki lengvo žaidimo. Tuo pačiu vyr. treneris džiaugėsi, kad traumą išsigydęs puolėjas Donatas jau Kumeliauskas jau rungtyniauja pilna jėga ir neabejotinai daug prisidės prie komandos pasirodymo trečiadienį. Puikios fizinės formos yra ir su lietuvišku rudeniu kiek pasigalynėję, bet virusus jau nugalėję amerikietis Alex Martel ir kanadietis Jon Stephansson.

Itin gerus rezultatus ant ledo demonstruojantis (7 įvarčiai, 5 rezultatyvūs perdavimai) komandos naujokas iš Baltarusijos Aleksandr Mikheyonok prieš rungtynes teigė ypač vertinantis augančio „Kaunas Hockey“ gerbėjų būrio palaikymą: „Ypač namuose, galima sakyti, gerbėjai veda mus į priekį, taigi sienos tikrai padeda laimėti – bet ir išvykoje smagu išvysti pažįstamus veidus tribūnose“.

„Kaunas Hockey“ nuotr.

Lapkričio 21 d. Lietuvos čempionato rungtynių Vilniaus pramogų arenoje pradžia – 20:15 val. Su „Geležiniu vilku“ kauniečiai susitiks ir gruodžio 1 d., kai žais namuose – Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS