Kinų tenisininkė dar kartą paneigė patyrusi suvaržymų | kl.lt

KINŲ TENISININKĖ DAR KARTĄ PANEIGĖ PATYRUSI SUVARŽYMŲ

Kinijos teniso žvaigždė Peng Shuai (Peng Šuai) dar kartą paneigė buvusi izoliuota nuo pasaulio, kai apkaltino vieną aukšto rango pareigūną lytine prievarta, sakoma prancūzų sporto dienraščio „L'Equipe“ paskelbtame interviu.

Sportininkė taip pat sakė, kad per praeitą savaitę prasidėjusias Pekino žiemos olimpines žaidynes susitiko su Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) prezidentu Thomas Bachu (Tomu Bachu).

„Mes kartu vakarieniavome šeštadienį, maloniai pasikalbėjome ir apsikeitėme nuomonėmis“, – dviem „L'Equipe“ žurnalistams viename viešbutyje Pekino olimpiados uždarame „burbule“ sakė Peng Shuai. Ji taip pat informavo, kad baigia savo sportinę karjerą.

„Jis [Th. Bachas] paklausė, ar ketinu vėl varžytis, kokie mano projektai, ką planuoju veikti ir taip toliau“, – kalbėjo sportininkė, kurią lydėjo Kinijos olimpinio komiteto administracijos vadovas Wang Kanas (Vang Kanas).

Peng Shuai taip pat teigė, kad ji niekada nebuvo „dingusi“.

Lapkričio pradžioje Peng Shuai, buvusi Vimbldono ir Prancūzijos atvirojo teniso čempionato moterų dvejetų varžybų čempionė, paskelbė žinutę, kurioje teigė, kad buvęs Kinijos vicepremjeras Zhang Gaoli (Džang Gaoli) vertus ją lytiškai santykiauti  per ne vienus metus trukusius ryšius.

Ši jos žinutė socialiniame tinkle „Weibo“ buvo greitai ištrinta. Vėliau Peng Shuai beveik trims savaitėms buvo dingusi iš akiračio, kol lapkričio 21-ąją įvyko jos pokalbis su Th. Bachu vaizdo ryšiu.

Vėliau buvo paskelbta vaizdo įrašų, kuriuose Peng Shuai matoma dalyvaujanti sporto renginiuose, bet jie neišskleidė nuogąstavimų, kad tenisininkės laisvė yra suvaržyta.

„Aš niekada nebuvau dingusi. Tiesiog tiek daug žmonių, pavyzdžiui, mano draugų ir žmonių iš TOK, siuntė man žinutes, kad paprasčiausiai nebuvo įmanoma atsakyti į tiek daug žinučių“, – aiškino ji.

„Tačiau visuomet palaikiau glaudų ryšį su artimais draugais. Kalbėjausi su jais, atsakinėjau į jų elektroninius laiškus, taip pat kalbėjausi su WTA (Moterų teniso asociacija)“, – pridūrė Peng Shuai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vanga

Protasevičiaus analogas!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS