Kiokušin karatė turnyras: klaipėdiečiai – geriausiųjų trejetuke | kl.lt

KIOKUŠIN KARATĖ TURNYRAS: KLAIPĖDIEČIAI – GERIAUSIŲJŲ TREJETUKE

  • 1

Kaune vyko 5-asis kiokušin karatė turnyras „Let’s Join the Fight Together“, kuriame dalyvavo net 600 sportininkų. Tai ypatingas turnyras, nes čempionato metu dalis surinktų lėšų visada skiriama padėti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.

Šis 5-asis turnyras buvo unikalus, nes pirmą kartą Lietuvoje šiose varžybose dalyvavo ir negalią turintys sportininkai, taip parodant, kad karatė sporte nėra ribų.

Džiugu, kad iš 37 turnyre dalyvavusių klubų Klaipėdos sporto klubas „Okinava“ užėmė trečią vietą komandinėje įskaitoje.

Varžybų čempionais tapo: Aurimas Ramanauskas, Emilijus Stoncelis, Gediminas Saveika, Illia Piekhotin, Kristupas Tirkšliūnas, Nikas Kvasys, Orestas Purys ir Sruogis Balčiūnas.

Sidabrą iškovojo: Augustas Kazanavičius, Deividas Tunaitis, Gustas Loda, Juras Lelys, Kajus Loda, Nojus Bundulas, Rasa Šeškauskaitė ir Žygimantas Janušas.

Bronzos laimėtojai: Anastasija Pilipenko, Arsenij Djakov, Dominykas Jucys, Gintautas Saveika, Kajus Malinen ir Vakaris Vitkus.

4–8 vietas iškovojo Goda Ruokytė, Izabelė Masaitė, Mantas Mauricas, Jonas Katkevičius ir Nojus Trukšanovas.

Sporto klubo „Okinava“ prezidentė Diana Mačiūtė, kuri šiais metais buvo išrinkta geriausia Lietuvos neformaliojo ugdymo mokytoja, ir mokytojos Rima Lisinskaitė bei Kristina Basova labai džiaugiasi sportininkų parodyta kovotojų dvasia ir puikiais rezultatais.

Sporto klubo „Okinava“ mokytoja D. Mačiūtė kartu su savo auklėtiniais – mokytoja R. Lisinskaite ir Matu Sasnausku intensyviai ruošiasi Europos kiokušin karatė čempionatui, kuris vyks jau balandžio 1 d. Švedijoje.

Turnyre dėl aukso medalių iš viso kovos apie 200 geriausių Europos sportininkų iš 20 valstybių.

D. Mačiūtė ir M. Sasnauskas atstovaus Lietuvai asmeninėse kata (kova su šešėliu) rungtyse ir bendroje komandoje su R. Lisinskaite komandinėje kata rungtyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Osu

Saunuoliai, sveikinimai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS