Kovotojai iš Prahos sugrįš ne tuščiomis | kl.lt

KOVOTOJAI IŠ PRAHOS SUGRĮŠ NE TUŠČIOMIS

  • 0

Įpusėjus Europos muai tai (Tailando bokso) čempionatui, trofėjų medžioklę Čekijos sostinėje Prahoje tęsė keturi Lietuvos sportininkai, o kaunietis Mantas Rimdeika jau buvo užsitikrinęs bronzos medalį.

M.Rimdeika (svorio kategorija per 91 kg, klubas "Otso Gym"), laimėjęs pirmą dvikovą (įveikė čeką Michalą Janačeką), šiandien susikaus su rusu Maksimu Sazoncevu.

Sėkmingai startavo ir Mindaugas Narauskas (iki 71 kg, "Titanas") – jis privertė kapituliuoti Danijos sportininką Ramizą Uglą. Vakar kaunietis išmėgino jėgas su turku Arifu Adilu Guleru.

Kitas "Otso Gym" atletas Ovidijus Jurginas (iki 86 kg) vakar kovėsi su makedonu Aleksandru Ščekičiumi.

Nepasisekė vilniečiams: Martynas Jasiūnas (iki 75 kg) pralaimėjo prancūzui Jimmy Vienot, o Ernestas Dapkus (iki 71 kg) – čekui Tadeušui Ružičkai.

Jaunių grupėje kaunietis Matas Pultaražinskas (iki 67 kg, "Titanas") nusileido rusui Artiomui Bražnikovui, o marijampolietis Lukas Grigaitis (iki 63,5 kg, "Remeris") – Vokietijos atstovui Besnikui Bedjeti.

Rytoj į ringą žengs ir vienintelė Lietuvos atstovė merginų varžybose, panevėžietė Gabija Otilija Morkūnaitė (iki 57 kg, "Kovos akademija"). Ji susikaus su vengre Eniko Toth.

Europos čempionate teisėjauja du Lietuvos arbitrai – kaunietis Saulius Šeškevičius ir trakiškis Robertas Šiuška.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS