Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė pirmose rungtynėse nusileido Lenkijai | kl.lt

LIETUVOS JAUNIŲ LEDO RITULIO RINKTINĖ PIRMOSE RUNGTYNĖSE NUSILEIDO LENKIJAI

  • 1

Lietuvos U-18 rinktinė pralaimėjimu pradėjo keturių šalių tarptautinį ledo ritulio turnyrą Elektrėnuose.

Pirmose turnyro rungtynėse Lietuvos jaunių rinktinė 2:4 nusileido Lenkijos bendraamžiams. Lietuvos rinktinei šiame susitikime varžovų gynybą pavyko pralaužti tik trečiajame kėlinyje, bet išlyginti rezultato jiems nepavyko, o galiausiai varžovai pasižymėjo ir į tuščius vartus panaikindami paskutines mūsų šalies atstovų viltis išsigelbėti.

Per pirmus du kėlinius lietuviams itin sunkiai sekėsi rasti kelių link varžovų vartų, o kur kas dažniau pavojingus išpuolius rengę Lenkijos atstovai pirmajame kėlinyje pasižymėjo kartą, o antrajame pridėjo dar du įvarčius.

Situacija apsivertė trečiajame kėlinyje, kai lietuviams pagaliau pavyko pasižymėti greitajame puolime. Kontrataką sėkmingai užbaigė Artemas Kuzmenko (45:11, rez. perd. Benas Andrejauskas). Kiek vėliau mūsų šalies atstovai sugebėjo sėkmingai realizuoti daugumą, po Ilja Michalevičiaus individualaus reido ir metimo iš toli (54:18).

Rungtynių pabaigoje Lietuvos rinktinė pakeitė vartininką šeštuoju aikštės žaidėju, bet nieko pavojingo sukurti prie oponentų vartų nepavyko, o ritulį perėmę lenkai pasiuntė jį į tuščius vartus.

Kitame turnyro susitikime Ukraina tik po pratęsimo 4:3 palaužė Estiją, su kuria Lietuvos rinktinė žais rytoj 19:05 val. Tiesiogines visų turnyro rungtynių transliacijas galėsite stebėti asociacijos „Hockey Lietuva“ Youtube paskyroje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nikita

Labai silpnas komentatorius, pasakyti, kad Lietuvoje nėra ledo ritulį inkų 2004m gimimo, tai didžiausia nesąmonė kokia galėjo pasakyti, dėl to paėmė 2,3 metais jaunesnius, nors kūnas jų pagal metus yra silpnesnis, komentatorius turi praeiti kokia tai mokykla negalimas, taip komentuoti labai žemas lygis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS