Lietuvos mišrių kovos menų legenda S. Grecicho sugrįžta | kl.lt

LIETUVOS MIŠRIŲ KOVOS MENŲ LEGENDA S. GRECICHO SUGRĮŽTA

  • 2

Kovo 16 d. Vilniuje, „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje, kovos menų gerbėjai turės išskirtinę galimybę išvysti Lietuvos mišrių kovos menų (MMA) legendą Sergėjų Grecicho.

S. Grecicho yra ne tik kovotojas, jis yra kovos menų ikona, kurio vardas minimas tarp didžiausių pasaulio MMA legendų. Sergėjaus apdovanojimų ir titulų sąrašas itin įspūdingas: pasaulio pankrationo čempionas, Europos braziliškojo džiudžicu (BJJ) vicečempionas,  triskart  pasaulio savigynos imtynių čempionas. 2005-aisiais pradėjęs profesionalaus kovotojo karjerą, šiandieną viena ryškiausių MMA Lietuvos žvaigždžių gali pasidžiaugti įspūdingu profesionalių kovų rekordu – 25 pergalėmis ir vienuolika pralaimėjimų. Apie tokį turėtų kovų ir pergalių skaičių daugelis „Ultimate Fighting Championship“ (UFC) kovotojų gali tik pasvajoti.

Prieš S. Grecicho talentą galvą lenkia ne tik Europos, bet ir Azijos MMA kovotojai. Legendinis lietuvis į savo pergalių sąrašą auksinėmis raidėmis yra įrašęs ir pergalę prieš nenugalimąjį Japonijos MMA SHOOTO čempioną Masahiro Oishi.

Po ilgos pertraukos S. Grecicho pagaliau sugrįžta ASG areną, o jo sugrįžimas neabejotinai taps vienu ryškiausių metų sporto įvykių.

Nepraleiskite progos tapti išskirtinio renginio istorijos dalimi kovo 16 d., Vilniuje, „KOK World Series / MMA Bushido“ turnyre! Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Q

Baigėsi matyt kapeikytės , muš dabar visokie pašlėmėkai kas netingės

Saulius

Sėkmės, ne tik geras kovotojas, inteligentiškas, kuklus, mastantis, visapusis žmogus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS