Lietuvos tinklininkės tęsia puikų pasirodymą Europos sniego tinklinio ture Maskvoje | kl.lt

LIETUVOS TINKLININKĖS TĘSIA PUIKŲ PASIRODYMĄ EUROPOS SNIEGO TINKLINIO TURE MASKVOJE

  • 1

Lietuvos sniego tinklininkės Rugilė Grudzinskaitė, Gerda Grudzinskaitė ir Daiva Anuškevičiūtė tęsia įspūdingą pasirodymą pirmajame Europos sniego tinklinio ture Maskvoje.

Tik po kvalifikacijos į pagrindinį turnyrą patekusios lietuvės penktadienį iškovojo dvi pergales ir tiesiausiu keliu pateko į ketvirtfinalį.

Lietuvos komanda pirmajame rate per 19 min. 2-0 (15:8, 15:5) nepasigailėjo austrių Marios Obernosterer, Marilenos Preiml ir Sarios Gschopf. Antrajame rate mūsiškės po atkaklios 35 min. trukusios kovos 2-1 (17:15, 13:15, 15:12) įveikė slovakes Silvią Poszmikovą, Romaną Jurenkovą ir Lesią Slezakovą.

Kitas Lietuvos trio – Europos sniego tinklinio čempionė Ieva Dumbauskaitė, Urtė Andriukaitytė ir Vytenė Vitkauskaitė – pirmajame rate po dramatiškos kovos 2-1 (11:15, 17:15, 15:13) įveikė ruses Jeleną Tarasovą, Dariją Myšonkovą bei Mariną Greško, bet antrajame 0-2 (13:15, 13:15) nusileido vardinį kvietimą gavusioms amerikietėms Karissai Cook bei Alexandrai Wheeler.

Su vienu minusu I.Dumbauskaitė, U.Andriukaitytė ir V.Vitkauskaitė tęsė pasirodymą turnyre ir turėjo galimybę iškovoti kelialapį į ketvirtfinalį. Lemiamoje akistatoje mūsiškės 2-0 (15:13, 15:8) nugalėjo ruses Aliną Salmanovą, Tatjaną Soldatovą ir Larisą Filimonovą.

Ketvirtfinaliai vyks šeštadienį.

Bendrą turnyro prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

GALERIJA

  • Lietuvos tinklininkės tęsia puikų pasirodymą Europos sniego tinklinio ture Maskvoje
CEV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kaunietė

jei ne tie pinigėliai, tai ko čia vargti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS