M. Andriuška: dirbame kryptingai tam, jog parodytumėme, ką galime | kl.lt

M. ANDRIUŠKA: DIRBAME KRYPTINGAI TAM, JOG PARODYTUMĖME, KĄ GALIME

  • 0

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė Alytuje surengė treniruočių stovyklą, kurios metu ruošiasi dvejoms Europos čempionato atrankos rungtynėms su Rumunija.

Lietuvos rankininkai kaip ir rumunai atranką į 2020-ųjų metų Europos pirmenybes pradėjo dviem pralaimėjimais – Prancūzijos ir Portugalijos rinktinėms. Norint išsaugoti realias galimybes kovoti dėl patekimo į Senojo žemyno čempionatą mačuose su rumunais Lietuvai reikalingos tik pergalės.

Prie Lietuvos vyrų rankinio rinktinės vairo stojęs 40 –metis Mindaugas Andriuška savo vyriausiojo trenerio krikštą gaus balandžio 11 dieną rungtynėse Rumunijoje. Į Lietuvos rinktinę M. Andriuška po pertraukos pakvietė Austrijoje rungtyniaujantį Povilą Babarską, tačiau dėl asmeninių priežasčių šiose dvejose rungtynėse rinktinei padėti negalės jo jaunėlis brolis Gerdas Babarskas.

Naujai paskirtas vyriausiasis rinktinės treneris M. Andriuška džiaugėsi, jog pavyko surinkti praktiškai visus norimus žaidėjus. „Nuotaikos geros, vyrai motyvuoti. Iš tų žaidėjų, kuriuos norėjom matyti šįkart nėra tik Gerdo Babarsko. Visi kiti, kaip matote, bėgioja ir yra pasiruošę žaisti. Dirbame kryptingai tam, jog parodytumėm, ką galim“, - po treniruotės Alytuje kalbėjo M. Andriuška.

Į rinktinę sugrįžęs P. Babarskas teigė, jog niekas komandoje per daug nepasikeitė: „Nuotaikos labai puikios. Visą laiką rinktinėj nuotaika būdavo gera. Dirbam ir laukiam rungtynių su rumunais. Šiek tiek skaudu, jog komandai negali padėti brolis Gerdas. Jis tikrai galėjo irgi būti naudingas rinktinei.“

Trečiadienį Lietuvos rinktinė išvyksta į Rumuniją, kur pirmąsias rungtynes su rumunais žais jau šį ketvirtadienį, o sekmadienį 16:30 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje laukia atsakomasis komandų susitikimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS