Moterų tinklinio čempionate – pirmoji jaunųjų kauniečių pergalė | kl.lt

MOTERŲ TINKLINIO ČEMPIONATE – PIRMOJI JAUNŲJŲ KAUNIEČIŲ PERGALĖ

  • 1

Šeštadienį sužaistose vienintelėse „Top sport“ Lietuvos moterų tinklinio čempionato rungtynėse Kauno „KSM Starto-Viktorijos-Svajos“ komanda namuose 3-0 (25:15, 25:19, 25:20) nugalėjo Kauno „Svajos-LSU“ ekipą.

Jaunajai „KSM Starto-Viktorijos-Svajos“ komandai tai buvo istorinė pirmoji pergalė Lietuvos pirmenybėse.

Nugalėtojoms 12 taškų pelnė Augustė Danilovaitė, po 9 – Martyna Baliukaitė ir Aurėja Karvelytė, 8 – Laima Stasiškytė.

Pralaimėjusių gretose 12 taškų surinko Laura Simanavičiūtė, 9 – Stela Šigauskaitė, 7 – Miglė Šidlauskaitė.

„Pergalė lėmė ilgesnis suolelis. Turėjome daugiau lygiaverčių žaidėjų. Taip pat atlikome net 17 neatremiamų padavimų. Šie du faktoriai buvo svarbiausi“, – sakė „KSM Starto-Viktorijos-Svajos“ trenerė Jolita Kontvainienė.

Nemaža dalis šios komandos žaidėjų su Lietuvos jaunių rinktine neseniai varžėsi Europos čempionato atrankoje, kurioje nepavyko įgyvendinti visų išsikeltų tikslų. Nepaisant to, motyvacijos pas merginas nestinga.

„Nepasisekė Europoje, bet motyvacija vis tiek išliko. Jaunam amžiuje žaisti su moterimis yra labai naudinga. Merginos atsakingai dirba treniruotėse, laukia rungtynių. Manau, kad šiame sezone su mumis žaisti dar niekam nebuvo lengva. Kol kas esu labai patenkinta savo komanda. Tikiuosi, kad tokią žaidėjų motyvaciją išlaikysime ir toliau“, – pabrėžė J. Kontvainienė.

Abi šios Kauno komandos dabar turi po 4 taškus ir turnyro lentelėje dalinasi 3-4 vietas.

Kitą savaitgalį kaunietės viešės Lietuvos sostinėje. Šeštadienį „KSM Startas-Viktorija-Svaja“ žais su Vilniaus universitetu, o LSU kausis su Vilniaus „SM Tauro-VTC“ tinklininkėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Aleksotas

Šaunuolės merginos!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS