N. Djokovičiaus šeima teigia, kad politika nugalėjo sportą ir lygina jį su Jėzumi | kl.lt

N. DJOKOVIČIAUS ŠEIMA TEIGIA, KAD POLITIKA NUGALĖJO SPORTĄ IR LYGINA JĮ SU JĖZUMI

Novako Djokovičiaus šeima pareiškė nusivylimą, kad geriausias pasaulio tenisininkas buvo deportuotas iš Australijos, panaikinus jo vizą dėl koronaviruso taisyklių nesilaikymo.

„Tikėjomės, kad teisingumas nugalės. Tas „viešasis interesas“ neturėtų būti pretekstas sprendimui, kuris galiausiai buvo priimtas“, – sakoma šeimos pareiškime, kurį sekmadienį išplatino Serbijos žiniasklaida.

Pareiškime teigiama, kad šioje didelio atgarsio sulaukusioje byloje politika nugalėjo sportą.

Australijos federalinis teismas vienbalsiai atmetė N. Djokovičiaus apeliaciją dėl Australijos imigracijos ministro Alexo Hawke‘o sprendimo atšaukti vizą, kuri jam buvo reikalinga, norint dalyvauti Australijos atvirajame čempionate ir siekti rekordinio 21-ojo „Didžiojo kirčio“ turnyro laimėtojo titulo.

Sekmadienį vakare N. Djokovičius buvo deportuotas iš Australijos, o jo šeima sakė: „Dabar mes turime palaikyti jį labiau nei bet kada. Padarysime viską, kad padėtume jam susidoroti su patirtais smūgiais“.

Pareiškime taip pat reiškiamas pasididžiavimas „jo parodyta stiprybe ir mokėjimu oriai kautis“.

Teisinių ginčų Australijoje metu N. Djokovičiaus tėvas Srdjanas, motina Dijana ir brolis Džordžė Belgrade organizavo žurnalistus stebinusias spaudos konferencijas, kuriose tėvas lygino jį su Jėzumi ir vadino laisvės didvyriu žmonėms, kuriuos dusina Vakarų pasaulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vatagalvis serbas

paprasčiausias dalbajobas

netikintis

Nu,ar ne durniai tie antivakseriai- juk turejo tas dzokas stebukla koki padaryti,kad visi itiketu ji Jezum tapus.O dabar ismete kaip prisidirbusia prisimelavusia muse is barsciu-ir vistiek Jezus.

Durnių laivas

Kokia šeima, toks ir garsusis tenisininkas. Gal laikas serbams statyti cerkvę jo garbei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS