„Otso Gym“ kovotojams – medaliai | kl.lt

"OTSO GYM" KOVOTOJAMS – MEDALIAI

  • 0

Prienuose baigėsi Lietuvos muaythai čempionatas. "Otso Gym" komanda laimėjo penkių svorio kategorijų medalius.

Mindaugas Packevičius iškovojo du medalius. Neatsiradus varžovams, nors jų buvo registruota, svorio kategorijoje iki 67 kg tapo čempionu bei svorio kategorijoje iki 71 kg užėmė antrą vietą. Mantas Stankis svorio kategorijoje iki 81 kg tapo čempionu. Augenijus Brazinskas svorio kategorija iki 86 kg užėmė trečiąją vietą. Žygimantas Maškė svorio kategorija iki 91 kg užėmė antrąją vietą. Mantas Rimdeika svorio kategorijoje virš 91 kg tapo čempionu.

M. Packevičius, M. Stankis, M. Rimdeika iškovojo ne tik čempionų titulus, bet ir kelialapius į pasaulio muaythai čempionatą, kuris vyks Baltarusijoje.

"Lietuvos muaythai čempionate buvome naujokai. Mums tai buvo labai svarbios varžybos, kadangi vyko atranka į pasaulio muaythai čempionatą Baltarusijoje. Iškovojome tris aukso medalius, vadinasi trys mūsų sportininkai turi teisę važiuoti į šį čempionatą ir atstovauti Lietuvai. Gaila kad svorio kategorijoje iki 67 kg neatvyko nei vienas varžovas M. Packevičiui, nors buvo registruoti "Spartos Gym", "Dainralfo“ bei "Titano" kovotojai, tad mes nepabūgome išmėginti save ir sunkesnėje svorio kategorijoje", – teigė Tadas Rimkevičius.

GALERIJA

  • „Otso Gym“ kovotojams – medaliai
  • „Otso Gym“ kovotojams – medaliai
  • „Otso Gym“ kovotojams – medaliai
  • „Otso Gym“ kovotojams – medaliai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS