Pasaulio ledo ritulio čempionatas: Lietuvos rinktinė nusileido Kazachstanui | kl.lt

PASAULIO LEDO RITULIO ČEMPIONATAS: LIETUVOS RINKTINĖ NUSILEIDO KAZACHSTANUI

  • 4

Lietuvos ledo ritulio rinktinė patyrė antrą pralaimėjimą pasaulio ledo ritulio IA diviziono čempionate. Lietuviai 1:3 nusileido turnyro šeimininkams ir favoritams Kazachstano ledo ritulininkams.

Sužaidus 10 minučių, Nerijus Ališauskas gavo baudos minučių už varžovo laikymą ir Kazachstano rinktinė išnaudojo kiekybinį pranašumą. Dustinas Boydas išvedė į priekį šeimininkų rinktinę.

Antrajame kėlinyje Kazachstano rinktinės pranašumą padvigubino Nikita Klešenko.

Trečiajame kėlinyje įvartį pelnė ir Lietuvos rinktinė. Arvidas Domeika įmušė pirmą įvartį oficialiose rinktinės rungtynėse.

Pačioje rungtynių pabaigoje dar spėjo pasižymėti Darrenas Dietzas, kai vartus paliko Lietuvos rinktinės vartininkas Laurynas Lubys. Kazachai tada turėjo kiekybinį pranašumą.

Šių rungtynių metu net du kazachų įvarčius anuliavo teisėjai, nes po peržiūrų buvo matyti, kad jie pažeidė taisykles.

Lietuvos rinktinė dar niekada nėra įveikusi Kazachstano rinktinės, kuri yra favoritė šiame čempionate pakilti į aukštesnį divizioną.

Pirmose pasaulio čempionato rungtynėse Lietuvos rinktinė 3:4 nusileido Baltarusijai.

Su dviem pralaimėjimais Lietuvos rinktinė čempionate rikiuojasi ketvirta. Lietuvių tikslas yra išsilaikyti IA divizione – tam reikia išsilaikyti ketvirtuke. Paskutinės dvi komandos iškris į žemesnį divizioną.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nerijus

Pralose stepiu komandai. Zvilgtelkime, kas pasizymejo, tai tikri kazokai ypac vienas Dustinas Boydas. Negi nenuostabu, kad praloseme.

puiku

Vyrai žaidžia gerai ir pasiaukojančiai. Su tokiomis senas ledo ritulio tradicijas turinčiomis šalimis sužaidė labai garbingai

reikia

prakaita treniruotese liet ,tada ir rezultatas bus,ant ledo stovet daug kas moka,o vat gerai ciuozti ir zaist vienetai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS