Paskirtas Lietuvos jaunių ir jaunimo ledo ritulio rinktinėms vadovausiantis treneris | kl.lt

PASKIRTAS LIETUVOS JAUNIŲ IR JAUNIMO LEDO RITULIO RINKTINĖMS VADOVAUSIANTIS TRENERIS

  • 0

Lietuvos jaunių ir jaunimo ledo ritulio rinktinėse paskirtas vyriausias treneris: juo tapo praėjusiais metais U-18 rinktinėje dirbęs kanadietis Dougas Boulangeris, kuris ateinančiais metais stos prie abiejų rinktinių vairo.

31-erių metų specialistas vyriausiojo trenerio poste Lietuvos jaunių rinktinėje debiutavo balandį įvykusiame pasaulio jaunių IIA diviziono čempionate, kuriame Elektrėnuose Lietuvos rinktinė pasidabino sidabro medaliais.

Pozityviai įvertinus trenerio darbą šiam buvo pasiūlyta tapti U-18 ir U-20 rinktinių treneriu, o Šveicarijoje įsikūręs treneris iš Kanados nedvejojęs sutiko su šiuo pasiūlymu.

Pastaruoju metu D. Boulangeriui su lietuviais tenka bendrauti vis dažniau: Šveicarijoje tobulėja Faustas Nausėda, kuriam tikimasi padėti surasti naują klubą, stovykloje Austrijoje meistriškumą kėlė Ignotas Ragas, o jau šiandien į trenerio rengiamą stovyklą atvyks dar beveik dešimt jaunųjų ledo ritulininkų iš Lietuvos, kuriems pamokas ves ir NHL dirbantis Vankuverio „Canucks“ trenerio asistentas.

Trenerio vadovaujama Lietuvos jaunimo rinktinė sausio 6-12 dienomis Vilniuje stos į kovą pasaulio U-20 čempionato IIA divizione. Jiems iššūkį kovoje dėl galimybės iškopti aukščiau mes Japonijos, Didžiosios Britanijos, Rumunijos, Ispanijos ir Serbijos bendraamžiai.

Lietuvos jaunių rinktinė kovo 22-28 dienomis tokio pačio rango U-18 turnyre stos į kovą su šeimininkais estais bei Didžiosios Britanijos, Rumunijos, Korėjos ir Serbijos rinktinėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS