Po istorinės pergalės – E. Stanionio padėka gerbėjams ir komandai: kartu mes galime daugiau! | kl.lt

PO ISTORINĖS PERGALĖS – E. STANIONIO PADĖKA GERBĖJAMS IR KOMANDAI: KARTU MES GALIME DAUGIAU!

  • 4

Bokso ringe savaitgalį rusą Radžhabą Butajevą įveikęs ir pasaulio čempionu tapęs lietuvis Eimantas Stanionis padėkojo visiems savo gerbėjams ir komandai už galimybę garsinti Lietuvą.

„Norėčiau nuoširdžiai padėkoti visiems Lietuvos žiūrovams, kurie palaikė mane ir sirgo už mane ne tik per šią, bet ir per visas mano kovas, Man tai labai daug reiškia. Didžiuojuosi, kad galiu garsinti Lietuvą“, – pirmadienį feisbuke į savo gerbėjus kreipėsi E. Stanionis.

Boksininkas, dalydamasis mintimis socialiniame tinkle taip pat dėkojo savo komandai ir rėmėjams.

„Labai smagu, kai atsiranda žmonių, kurie tiki manimi visame procese einant titulo link. Galiu pasakyti tik tiek, kad esu labai laimingas už šią galimybę, už šią svajonę, kuri išsipildė. Už tai, kad galiu prisidėti prie mūsų tėvynės garsinimo. Ačiū visiems dar kartą už kiekvieną žinutę, palaikymą – kartu mes galime daugiau! Svajokite garsiai!“ – pačių geriausių emocijų po pergalės neslėpė sportininkas.

 

 

Primename, kad boksininkas E. Stanionis šeštadienį pasiekė istorinę pergalę – lietuvis įveikė rusą R. Butajevą ir tapo WBA pusvidutinio svorio kategorijos „reguliariu“ pasaulio čempionu.

Po dvylikos raundų kovos sprendimą dėl nugalėtojo priėmė teisėjai. Vienas teisėjas pergalę skyrė R. Butajevui (114:113), o kiti du – E. Stanioniui (116:111; 117:110).

E. Stanionis tapo pirmuoju lietuviu, kuriam pavyko iškovoti vienos iš pagrindinių profesionalaus bokso organizacijų čempiono diržą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

sveikinu su pergale

gaila tik ta politika ant sortu, ir tos ziurkes, ped eras tu gerbejos sveikinimai. Labai tikiuosi, kad politika ne tavo sprendimai.

Kaunas

SVEIKINAME. Labai puiki žinia.

Anglas

Sveikinu !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS