Prie Lietuvos regbio-7 rinktinės prisijungęs A. Alasauskis: dirbame sunkiai | kl.lt

PRIE LIETUVOS REGBIO-7 RINKTINĖS PRISIJUNGĘS A. ALASAUSKIS: DIRBAME SUNKIAI

  • 0

Lietuvos regbio-7 rinktinė intensyviai ruošiasi dviem paskutiniams elitinio Europos „Grand Prix“ čempionato etapams. Po nesėkmingo pasirodymo pirmajame etape Maskvoje (Rusija), žaidėjai ir treneriai padarė atitinkamas išvadas bei yra pasiryžę išsaugoti vietą tarp stipriausių Senojo žemyno komandų.

Prie Lietuvos rinktinės po turnyro Maskvoje (Rusija) prisijungė patyręs Gediminas Liutkus, traumą išsigydęs Žygimantas Radžius ir vienas perspektyviausių šalies žaidėjų, iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR) atvykęs Alanas Alasauskis.

19-metis A. Alasauskis džiaugiasi galimybe sportuoti su rinktinės nariais ir yra nusiteikęs padėti komandai siekti pergalių.

„Atmosfera rinktinėje yra labai gera. Visi sunkiai dirba ir tai yra svarbiausia. Žinoma, labai nudžiugau gavęs kvietimą atvykti į rinktinės stovyklą. Sunkiai dirbsiu, kad patekčiau į pagrindinę sudėtį. Treniruotėse treneris džiaugiasi žaidėjų rankų valdymu ir atakomis, todėl pastarosiomis dienomis koncentruojamės į gynybą“, - kalbėjo A. Alasauskis.

Lietuvos rinktinę treniruoja garsus PAR treneris Vuyo Zangqa.

Pirmajame Europos „Grand Prix“ čempionato etape Lietuvos rinktinė užėmė 12-ąją vietą. Antrasis etapas liepos 9-10 dienomis vyks Ekseteryje (Didžioji Britanija), trečiasis - liepos 16-17 dienomis Gdanske (Lenkija).

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS