Rio olimpiados kuriozai tęsiasi: per naktį baseino vanduo pažaliavo | kl.lt

RIO OLIMPIADOS KURIOZAI TĘSIASI: PER NAKTĮ BASEINO VANDUO PAŽALIAVO

  • 4

Ryte prie nardyti nuo tramplino skirto baseino atvykę organizatoriai nustėro išvydę, kad vanduo jame nusidažęs ryškiai žalia spalva. Toks akibrokštas itin papiktino sportininkus ir trenerius, o olimpiados organizatoriai sutriko, neturėdami tam logiško paaiškinimo.

Dar pirmadienį nardymo baseinas buvo tobulai mėlynos spalvos ir vanduo buvo skaidrus, tačiau jau kitą dieną vanduo mistiškai tapo tamsiai žalias.

Keisčiausia, kad šalia, vos už kelių metrų, esantis vandensvydžio baseinas ir toliau išliko skaidriai mėlynos spalvos.

Nepastebėti pokyčių tiesiog neįmanoma. Dalis žmonių netgi juokavo, kad kažkas galbūt per anksti pradėjo švęsti Šv. Patriko dieną, todėl į baseiną pripylė žalių dažų.

Tiesa, dalis sportininkų itin pasipiktino, kad jiems teks murkdytis tokiame vandenyje, kuris galbūt gali pakenkti varžybų dalyvių sveikatai.

Organizatoriai iškart paskyrė specialiai grupei ištirti žalią baseino vandenį. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad atletų sveikatai nusidažęs vanduo jokio pavojaus nekelia.

Tačiau priežastis, kodėl vanduo per naktį tapo iš skaidriai mėlyno į tamsiai žalią, vis dar nėra žinoma.

Vienas iš spėjimų, kad vanduo tapo žalias dėl brokuoto vandens filtro, kuris nesugeba išvalyti vandens ir neaprūpina jo reikalingu kiekiu chloro.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Tuoj zika uodai išsiris!

nigga

Isviso Koki beamegeniai Dave ubagam daryt Olympia

julia

steroidais pasysiojau ir vanduo pažaliavo:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS