S. Maslobojevas – apie patirtą traumą, garbingą varžovo poelgį ir atidėtą kovą | kl.lt

S. MASLOBOJEVAS – APIE PATIRTĄ TRAUMĄ, GARBINGĄ VARŽOVO POELGĮ IR ATIDĖTĄ KOVĄ

Sergejui Maslobojevui nepavyko pergale vainikuoti „KOK World GP 2015“ ketvertuko turnyro.

Vilniaus „Siemens“ arenoje S.Maslobojevas užtikrintai įveikė pusfinalio barjerą, tačiau patirta trauma neleido kovoti finale.

Dar pirmajame pusfinalio raunde „SpartaGym“ kovotojas tris kartus į nokdauną (dukart smūgiais į galvą, kartą smūgiu į korpusą) pasiuntė lenką Krispiną Kalskį ir įsirašė pergalę techniniu nokautu. Kova buvo nutraukta po 2,5 minutės.

Vis dėlto medikai Kuvaldai uždraudė kovoti finale. Kova su rumunu Dorianu Robertu nukelta į lapkritį. D.Robertas pusfinalyje, po sekinančios trijų raundų kovos nugalėjo olandą Fabio Kwasi.

„Studijavome varžovą. Matėme, kad atakuodamas nuleidžia ranką. Siekėme tuo pasinaudoti ir pasinaudoti pasisekė. Nepasisekė kitu atžvilgiu. Nesupratau, ar nesuspaudęs rankos buvau, ar nedėkingai pataikiau, bet po smūgio pajutau, kad atjungė ranką iki pusės. Varžovas nukrito, bandžiau suspausti kumštį, nes jis stojosi. Supratau, kad reikia arba greitai baigti kovą, arba pats pralaimėsiu. Bandžiau dešinę rodyti ir mušti kaire arba kojomis“, - apie pusfinalio kovą skubėdamas į ligoninę ir rodydamas ištinusią ranką pasakojo S.Maslobojevas.

„Medikai perspėjo, jei rizikuosiu finale, po to gali tekti ilgai su varžtais vaikščioti“, - pridūrė kovotojas.

Rumunų kovotojas pasielgė garbingai. D.Roberto komanda sutiko atidėti kovą iki lapkričio mėnesio, kai „Siemens“ ringe vyks tradicinis „Hero's“ turnyras.

„Rezervinės kovos nebuvo, tai nebuvo kam manęs pakeisti. Atsiklausėme varžovo ir jis sutiko nukelti kovą. Sakė, labai norėtų susikauti su manimi, kai abu būsime sveiki. Rumunas pats turėjo labai sunkų pusfinalį, ir jei mano ranka būtų sveika, iš mano pusės irgi nebūtų buvę labai garbinga prieš jį kovoti. Dabar bus super renginys. Abu esame stiprūs kovotojai, abu būsime pasirengę 100 proc. Bus karas nuo pirmos iki paskutinės sekundės“, - pasakojo S.Maslobojevas.

Tiesa, jis pripažino, jog kitame pusfinalyje tikėjosi olando, o ne rumuno pergalės.

„Nestebėjau jų kovos, bet kolektyvas žiūrėjo. Tikėjausi, kad olandas išeis. Jis toks kreivas šleivas, labai nepatogus varžovas. Neinantis atgal, tik į priekį. Mūsiškis Vėjus Vietrinas jam buvo pralaimėjęs, tai tikėjausi, kad į finalą jis išeis. Bet rumunas irgi labai stiprus. Ypač gerai boksuojasi“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS