Talentinga breiko šokėja į Lietuvą parveža du medalius | kl.lt

TALENTINGA BREIKO ŠOKĖJA Į LIETUVĄ PARVEŽA DU MEDALIUS

  • 2

Geriausia Lietuvos breiko šokėja Dominika Banevič tęsia pergalingas keliones per pasaulines breiko arenas. Iš Belgijos parveža du medalius – vieną aukso ir vieną sidabro, praneša LNK.

Antrasis pasaulio taurės breiko šokio etapas surengtas karalienės Astridos aikštėje, Antverpene. Čia po atviru dangumi buvo įrengta įspūdinga arena. Su geriausiais pasaulio breiko šokėjais susigrūmė ir keturiolikmetė lietuvė D. Banevič. Bgirl Nicka pseudonimu išgarsėjusi šokėja prieš mėnesį nuskynė sensacingą pergalę Slovakijoje.

O šįkart suaugusiųjų merginų grupėje aplenkė 43 varžoves ir pateko į finalą. Čia lietuvės laukė šeimininkė – Belgijos šokėja Madmax. Po įnirtingos kovos Lietuvos sportininkei teko pripažinti šeimininkės pergalę.

Tačiau Madmax laimėjimą apkartino keletas įvykių. Pirmiausia, tik pasibaigus kovai, oficialiame varžybų tinklapyje paskelbti rezultatai nurėdo, kad laimėtoja yra Lietuvos šokėja. O vėliau breiko mylėtojai sukritikavo teisėjavimą ir internete surengė Nickos ir Madmax finalinių kovų vaizdo įrašų dvikovą, kurią užtikrintai laimėjo lietuvė šokėja.

Bgirl Nicka atsigriebė antrąją varžybų dieną. Kartu su vaikinų komanda „Unbreakable“ lietuvė galėjo džiaugtis komandinių varžybų aukso medaliu.

Lietuvos šokėja tęs keliones po pasaulį. Pasaulio taurės etapai dar vyks Čekijoje, JAV ir Prancūzijoje.

 

GALERIJA

  • Talentinga breiko šokėja į Lietuvą parveža du medalius
  • Talentinga breiko šokėja į Lietuvą parveža du medalius
  • Talentinga breiko šokėja į Lietuvą parveža du medalius
LSŠF nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

šaunuolė

Sėkmės !

Super

Šaunuolė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS