Vilniaus „Hockey Punks“ komanda pradeda sezoną ženkliai sustiprėjusi | kl.lt

VILNIAUS „HOCKEY PUNKS“ KOMANDA PRADEDA SEZONĄ ŽENKLIAI SUSTIPRĖJUSI

Ketvirtadienį pirmąsias sezono rungtynes Lietuvos ledo ritulio pirmenybėse Vilniuje žaidžia ženkliai sustiprėjusi sostinės „Hockey Punks“ komanda ir čempionato naujokė jungtinė Kauno ir Klaipėdos ekipa „Baltų ainiai-Klaipėda“.

Praėjusių šalies pirmenybių finalininkė „Hockey Punks“ komanda vasarą pasipildė daugiau nei dešimčia naujų žaidėjų, iš kurių galima išskirti balandžio mėnesį Lietuvos rinktinei atstovavusius Povilą Verenį, Aivarą Bendžių, Maurą Baltrukonį. Be to žaidimo nacionalinėje komandoje patirties turi ir Donatas Kumeliauskas, Lukas Jonuška, Andrejus Židkovas, Karolis Kubilius. Taip pat atvyko du legionieriai iš Suomijos Henrikas Vesalainenas ir ukrainietis Jegoras Bezugly.

„Visų pirma, aišku, tokią situaciją lėmė Elektrėnų „Energijos“ pasitraukimas iš pirmenybių. Prieš pat pirmenybes be komandos liko daugiau nei 20 žaidėjų. Rugsėjo mėnesį, kuomet komandos jau buvo didesne dalimi sukomplektuotos. Teko rimtai pasispausti, kad net tokiems svarbiems šalies žaidėjams vietos surasti“, – sakė „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

„Daug buvo planų dėl Baltijos lygos, bet prieš pat sezoną sužinojome, kad teks jos dar metus palaukti. Daug neaiškumo, bet džiaugiuosi, kad pagaliau pradedame pirmenybes. Trumpai tariant, dabar mūsų sudėtis atrodo taip, kad nebaisu būtų ir Latvijos čempionate dalyvauti. Turbūt didžiausias galvos skausmas Mindaugui – kaip suvaldyti komandą turint tiek charakterių po vienu stogu“, – tęsė Š. Kuliešius.

Komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras tikisi motyvuotos komandos.

„Norisi pabrėžti, kad šiam sezonui buvo pasiruošta dar stropiau. Komanda pradėjo fizinio parengimo treniruotes ant žemės dar vasarą, o nuo rugsėjo pirmos savaitės ant ledo vyksta kryptingas darbas. Komanda pasipildė naujais legionieriais. Taip pat nacionalinės bei jaunimo rinktinės žaidėjais. Džiaugiamės, kad pavyko išlaikyti komandos branduolį kartu su vartininku Simu Baltrūnu. Augame ir stiprėjame kasdien kaip komanda. Tikslas kaip ir pastaruosius kelerius metus nesikeičia – čempionų taurė! To tikslo sieksime, o kaip bus pamatysime“, – kalbėjo „Hockey Punks“ strategas M. Kieras.

Tuo tarpu apie pirmenybių naujokę „Baltų ainius-Klaipėdą“ daugiau galima bus pasakyti pamačius pirmąsias rungtynes.

Pirmasis mačas prieš naujai sukomplektuotą Kauno ir Klaipėdos komandą. Nieko pasakyti apie juos negaliu. Nemačiau, tačiau daug dėmesio skirsiu savos komandos žaidimo tobulinimui, – būsimas rungtynes komentavo M. Kieras.  – Mes norime nuo pirmųjų rungtynių visiems parodyti, kad mes šį sezoną trokštame pergalių daugiau nei bet kuri kita Lietuvos čempionato komanda“.

Rungtynių Vilniaus „Pramogų arenoje” pradžia – 20.15 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS