Vilniuje kovos būsimos teniso žvaigždės: prasidėjo dvylikamečių turnyras | kl.lt

VILNIUJE KOVOS BŪSIMOS TENISO ŽVAIGŽDĖS: PRASIDĖJO DVYLIKAMEČIŲ TURNYRAS

  • 0

Šiandien Vilniuje prasidėjo Europos teniso asociacijos dvylikamečių ir jaunesnių tenisininkų turnyras Vilniaus teniso akademijos taurei laimėti. „SEB arenoje“ vyksiančių varžybų berniukų ir mergaičių vienetų bei dvejetų turnyrų čempionai paaiškės ketvirtadienį.

Šiemet dvylikamečių turnyras ypatingas ir plačia jo dalyvių geografija. Vilniuje grumsis ne tik jaunieji Lietuvos tenisininkai, tačiau ir svečiai iš dar 13 pasaulio šalių: Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Suomijos, Norvegijos, D. Britanijos, Švedijos, Vokietijos, Šveicarijos, Belgijos ir net tolimosios Japonijos.

„Tikiuosi, kad šis turnyras visų pirma leis įgyti neįkainuojamos tarptautinių varžybų patirties mūsų auklėtiniams, žengiantiems pirmuosius žingsnius profesionalaus teniso link. Tokia patirtis tenise yra ypač svarbi. Galimybė pasimatuoti jėgomis su nematytais varžovais iš kitų pasaulio šalių reiškia savotišką išėjimą iš įprastos komforto zonos. Manau, kad būtent tokiose sąlygose ne tik išryškėja stipresnės ir silpnesnės vaikų žaidimo pusės, tačiau ir grūdinasi jų charakteris“, – sako Vilniaus teniso akademijai vadovaujantis Ramūnas Grušas.

Iš viso turnyre dalyvaus 22 Vilniaus teniso akademijos auklėtiniai.

Vilniaus teniso akademija kasmet rengia 2 tarptautinius turnyrus, kurie yra įtraukti į Europos teniso asociacijos varžybų kalendorių.

GALERIJA

  • Vilniuje kovos būsimos teniso žvaigždės: prasidėjo dvylikamečių turnyras
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS