Visus varžovus sutriuškinęs D. Rapšys pasiekė geriausią planetos sezono rezultatą | kl.lt

VISUS VARŽOVUS SUTRIUŠKINĘS D. RAPŠYS PASIEKĖ GERIAUSIĄ PLANETOS SEZONO REZULTATĄ

  • 4

Sekmadienio vakarą Danas Rapšys ir „Energy Standard“ komanda pradėjo šeštąjį tarptautinės plaukimo lygos (ISL) etapą. Budapešto „Duna“ arenoje vykstančiose varžybose Lietuvos plaukimo lyderis sėkmingai įveikė 400 metrų laisvu stiliumi distanciją.

Panevėžietis jau pirmuosius 25 metrus įveikė su didžiule persvara ir užtikrintai ją išlaikė iki distancijos pabaigos – 3:35,49 min. Tai yra geriausias šio sezono rezultatas pasaulyje.

Savo komandai tokiu puikiu plaukimu D. Rapšys atnešė 12 taškų.

Antras finišavo sezono rekordininko statusą praradęs Felixas Aubockas (3:39.38), už jo – Mychailo Romančiukas (3:39.63).

Pirmadienį Danas dar plauks laisvu stiliumi perpus trumpesnę distanciją.

Be D. Rapšio „Energy Standard“ šeštadienį atstovavo dar du lietuviai – Simonas Bilis ir Andrius Šidlauskas.

A. Šidlauskas 200 m plaukime krūtine distanciją įveikė per 2 min. 7.17 sek. ir užėmė 5-ą vietą, o 200 m kompleksinį plaukimą baigė 7-as (2:00.93 min.).

S. Bilis 50 m laisvuoju stiliumi nuplaukė per 21.45 sek. ir buvo 5-as. Estafetėje 4x100 m laisvuoju stiliumi kartu su Sergejumi Ševcovu, Chadu le Clos ir Florentu Manaudou plaukęs lietuvis užėmė trečią vietą (3:08.18 min.) ir savo komandai atnešė 18 taškų.

Budapešte „Energy Standard“ kaunasi su „Aqua Centurions“ ir „Toronto Titans“ plaukikais bei iš pirmo etapo jau pažįstama „NY Breakers“ ekipa.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vienas,

sako, - asilas, o kitas - y-ha-ha; vienas puodas. o kitas - katilas juodas. Vienas baigęs I klasę, kitas - vakarinę. Tik abu, matyt, sutaria, kad prie Stalino buvo geriau...

yha,yha yha ha

Asile ANONIME idomu kaip tau su kanopa iseina spaudinet klavisus,gal su kiausais braukineji

Anonimas

Na ir ką jau ten « sutriuškino» tas gaidelis ? Kas pasauly pasikeitė nuo to, kad jis nuplaukė greičiau už kitus ? Toks pat būtų rezultatas, jei būtų garsiau už kitus pirstelėjęs...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS