„7bet-Lietkabelis“ Trente patyrė nesėkmę | kl.lt

„7BET-LIETKABELIS“ TRENTE PATYRĖ NESĖKMĘ

  • 2

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė dar vienerias Europos taurės (BKT EuroCup) rungtynes – trečiadienio vakarą Nenado Čanako auklėtiniai Trento mieste Italijoje 70:76 nusileido „Dolomiti Energia“ ekipai.

Rungtynes geriau pradėjo šeimininkai, pirmąjį kėlinį užbaigę išsiverždami į priekį po Davide Alviti tritaškio (20:17). Įpusėjus antrajam ketvirčiui Trento klubas padidino pranašumą iki dviženklio (32:22), o į antrą mačo dalį nusinešė plius aštuonis (35:27).

Per pirmus du kėlinius panevėžiečiai pataikė vos aštuonis metimus iš trisdešimt keturių, bet atkovojo net dešimt kamuolių puolime. Svečiams aštuonis taškus surinko Deividas Sirvydis.

Po trečiojo kėlinio rezultatas liko nepakitęs – Italijos ekipa pirmavo aštuoniais taškais (54:46). Nors panevėžiečiams dar buvo pavykę keliskart priartėti, bet likus mažiau nei dviems minutėms „Dolomiti Energia“ vėl susikrovė dviženklę persvarą (72:61) ir pergalės iš savo rankų nebepaleido.

„7bet-Lietkabeliui“ 21 tašką pelnė Deividas Sirvydis, 11 pridėjo Paulius Valinskas, Nikola Popovičius pridėjo 10 taškų.

Šiose rungtynėse panevėžiečiai vertėsi be Vytenio Lipkevičiaus ir Martyno Varno.

Artimiausias namų rungtynes „7bet-Lietkabelis“ žais sausio 6 d. su Vilniaus „Rytu“, sausio 10 d. Panevėžyje svečiuosis Las Palmo „Gran Canaria“, o sausio 13 d. – Utenos „Uniclub Casino – Juventus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Gaila...

Sūduvis

Kokiam durniui šovė mintis prie lietuviško komandos pavadinimo LIETKABELIS prikabinti velniai žino kokį priedėlį 7bet? negi jau viską Lietuvoje reikia anglinti ar taip lioepia užjūrio šeimininkai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS