Apdovanoti geriausi praėjusių metų Lietuvos krepšininkai | kl.lt

APDOVANOTI GERIAUSI PRAĖJUSIŲ METŲ LIETUVOS KREPŠININKAI

  • 0

Pirmadienį VTB lygos rungtynių tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kubanės „Lokomotiv-Kuban" pertraukoje buvo apdovanoti geriausi 2013 metų Lietuvos krepšininkai, kuriuos išrinkto Lietuvos krepšinio aistruoliai.

Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis „Siemens“ arenoje atminimo lenteles įteikė Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ puolėjai Linai Pikčiutei ir Kubanės „Lokomotiv“ įžaidėjui Mantui Kalniečiui.


Lietuvos krepšinio federacijos ir naujienų portalo DELFI rengiamuose tradiciniuose geriausių metų krepšininkų rinkimuose L.Pikčiutė surinko 16,2, o M.Kalnietis - 50,9 proc. aistruolių balsų.

„Asmeniškai manau, kad Lietuvoje yra geresnių krepšininkių už mane, tačiau jei krepšinio aistruoliai taip įvertino mano žaidimą, lieka tik stengtis pateisinti šį titulą”, - sakė 23 metų L.Pikčiutė.

„Esu dėkingas aistruoliams už pripažinimą. Geriausio Lietuvos krepšininko titulas įpareigoja ir toliau atiduoti visas jėgas žaidimui ir klube, ir šalies rinktinėje”, - sakė 27 m. M.Kalnietis.

Geriausių Lietuvos krepšininkų rinkimai rengiami nuo 2008-ųjų. Tuomet geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009-aisiais rinkimuose nugalėjo Gintarė Petronytė ir Linas Kleiza, 2010-aisiais — Sandra Linkevičienė ir L.Kleiza, 2011-aisiais — Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas, o 2012 metais — S.Linkevičienė ir J.Valančiūnas.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS