Ar šeštadienis Kauno rajono „Hoptrans-Sirenoms“ taps auksiniu? | kl.lt

AR ŠEŠTADIENIS KAUNO RAJONO „HOPTRANS-SIRENOMS“ TAPS AUKSINIU?

Rytoj Kauno rajono moterų krepšinio komandai „Hoptrans-Sirenos“ bandys padėti paskutinį tašką, kovodamos dėl Lietuvos moterų krepšinio lygos aukso.

Šiemet jos gina čempionių titulą. Po trijų finalo serijos rungtynių rezultatas yra 2:1 kauniečių naudai, tačiau varžovės - Marijampolės „Sūduvos“ krepšininkės nenusiteikusios pasiduoti.

Jos visomis išgalėmis svečiuose  sieks išlyginti serijos rezultatą ir galimybės pakovoti dėl čempionių vardo lemiamoje kovoje.

Tad „Hoptrans-Sirenos“ savo namų arenoje Garliavoje, norėdamos sau ir sirgaliams padovanoti dar vieną svarbią ir šįkart jau lemiamą pergalę turės gerokai pasistengti, kaip jos tą darė visuose praėjusiuose susitikimuose.

Šeštadienio dvikova prasidės 18 val. „Hoptrans-Sirenos“ šiemet jau buvo pasiekusios varžybų lankomumo rekordą, tačiau rytoj jis vėl gali būti pagerintas.

Šio Kauno rajono klubo vadovė ir įžaidėja Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad komanda rytojui ruošiasi taip, kaip ir kiekvienom finalinėms rungtynėms. "Pasiruošimas - toks pats, tas pats ir jauduliukas, o taip pat ir nusiteikimas bei pasitikėjimas savimi", - sakė krepšininkė.

Paprašyta palyginti pernykštį ir šiųmetinį finalą, ji sakė tą galėsianti padaryti tik tuomet, kai paaiškės nugalėtojai.

„Visi taiklūs metimai prasideda nuo geros gynybos. Pataikymas ir gynyba yra patys geriausi krepšinio elementai. Šeštadienį tiesiog reikės žaisti, o kaip bus – parodys laikas. „Sūduva“ buvo šios serijos favoritė nuo pat pradžių, o kas laimės – pamatysime“, - po trečiųjų finalo serijos varžybų, kurias laimėjo, sakė R. Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS