Atkrintamųjų nepraleidusio J.J. Redicko žinutė Z. Williamsonui: nesumauk šito | kl.lt

ATKRINTAMŲJŲ NEPRALEIDUSIO J.J. REDICKO ŽINUTĖ Z. WILLIAMSONUI: NESUMAUK ŠITO

  • 0

J.J. Redickas šią vasarą prisijungė prie Naujojo Orleano „Pelicans“, kur visų akys krypsta į pirmąjį šių metų šaukimą Zioną Williamsoną.

J. J. Redickas gal ir nėra toks populiarus tarp sirgalių ar žurnalistų, tačiau gali pasigirti tuo, jog per 13 metų trunkančią NBA karjerą jis nė karto nepraleido atkrintamųjų.

Nepaisant to, kad šiemet Vakarų konferencija bus itin konkurencinga, 35-erių veteranas nutraukti savo serijos nėra linkęs.

„Pirmą kartą galimybę pabendrauti su Zionu turėjau prieš dvi savaites. Ir paskutinis dalykas, apie kurį užsiminiau buvo tai, kad per savo karjerą dar nepraleidau atkrintamųjų. Taigi, pasakiau jam, jog jis to nesumautų“, – prisiminė gynėjas.

„Tai tiesa, – su šypsena veide prisiminė Z. Williamsonas. – Atmosfera buvo puiki, tačiau kai paprašiau patarimo, viskas pasikeitė. Jis užsiminė, jog 13 kartų iš 13 žaidė atkrintamosiose ir jog ši serija negali nutrūkti. Bet J.J. Redickai, aš tik naujokas, kodėl tai sakai man?“

„Pelicans“ ekipa įspūdingais rezultatais pasigirti negali. Per pastaruosius penkerius metus ši ekipa atkrintamosiose dalyvavo dukart.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS