Atskleidė, kam prognozuojama pergalė pasaulio krepšinio čempionate | kl.lt

ATSKLEIDĖ, KAM PROGNOZUOJAMA PERGALĖ PASAULIO KREPŠINIO ČEMPIONATE

Lažybų organizatoriai sako, kad Japonijoje, Filipinuose bei Indonezijoje vykstančio pasaulio krepšinio čempionato rezultatai kol kas palankūs juos spėjantiems lošėjams, tačiau jų nedaugėja – fiksuojami įprasti skaičiai tokios apimties sporto renginiams. Pasak rinkos dalyvių, kol kas vienintelis čempionato netikėtumas buvo Latvijos pergalė prieš Prancūziją, o pagal lošėjų prognozes čempionatą laimės Kanada.

Lietuvos lošimų verslo asociacijos, kuriai priklauso prekės ženklai „Party Casino”, „Betsafe“,  „Optibet” ir „Olybet“, direktorius Mantas Zakarka BNS teigė, kad pagal lošėjų, kurie lažinasi dėl rungtynių rezultatų, skaičių negalima daryti išvados, kad jų šįkart daugiau nei per kitus čempionatus ar panašaus masto varžybas.

„Tai didelis įvykis ir sulaukia papildomo dėmesio ir čia Lietuvoje, bet taip nėra, kad iš to matytųsi kažkokie didesni skirtumai, šuoliai į vieną ar kitą pusę, lyginant su kitais didžiausiais pasaulio ar Europos čempionatais. Bendrovės teigia nelabai turinčios duomenų, kas galėtų pagrįsti tokį teiginį (kad padaugėjo lošėjų – BNS)“, – BNS teigė M. Zakarka. 

Tačiau M. Zakarka pabrėžė, kad daugiau lošėjų spėlioja rezultatus, kai rungtynės labai svarbios, kai žaidžia Lietuvos rinktinė.

Tuo metu lažybų bendrovės „Topsport“, siūlančios lažintis internetu ir 58 lažybų punktuose, Lažybų skyriaus vadovas Pijus Biriukovas BNS tvirtino, kad lošėjų šiemet, palyginti su praėjusiu čempionatu prieš ketverius metus, padaugėjo maždaug 25 proc.

„Daugėja klientų, ir naujų daugiau ateina. Šiemet ir daug statymų“, – BNS teigė jis. 

Pasak „Topsport“ atstovo, kol kas čempionatas labai pelningas lošėjams: „Daug labai laimėjusių, didesnė dalis yra laiminčių“.

„Kadangi Lietuva laimi, visi lošėjai laimingi, nes išlošia. Mes – ne. Klientai stato pagrinde už Lietuvą, o ji laimi dideliais skirtumais. Beveik visi favoritai irgi taip pat laimi, lošėjams tai naudinga. Juodieji čempionato arkliukai – Vokietija ir Lietuva – demonstruoja užtikriną žaidimą. Šios rinktinės nebuvo grupių favoritai“, – teigė P. Biriukovas.

Jo teigimu, statymai rodo, kad žmonės tiki Lietuvos rinktine, nors koeficientas nebuvo didelis nė vienose rungtynėse. 

Kadangi Lietuva laimi, visi lošėjai laimingi, nes išlošia. Mes – ne.

Jis pabrėžė, kad šiemet daug lošėjų spėja ne galutinį rezultatą, o skirtumą: „Tada didesnis koeficientas, o kai laimime – daugiau laimingų statymų“. 

P. Biriukovas, be kita ko, pabrėžė, kad daug lošėjų nestatė, kad lietuviai laimės tokiais dideliais skirtumais: „Rinkosi mažesnius. Pavyzdžiui, prieš Juodkalniją dažniausiai statyta, kad laimės tik daugiau nei penkių taškų skirtumu, o laimėjo 20-ies“.

„Toks Lietuvos užtikrintas žaidimas gali suteikti drąsos lošėjams kitose rungtynėse statyti didesnes sumas už mūsų rinktinę. Prognozės rodė Lietuvos pergalę prieš graikus 7 taškų skirtumu, o su JAV koeficentai beveik nesuteikia vilčių – 5-7 proc., kad įveiksime amerikiečius“, –  kalbėjo P. Biriukovas. 

Pasak jo, kol kas vienintelis čempionato netikėtumas buvo Latvijos pergalė prieš favoritę Prancūziją – lošimų organizatoriui tai buvo naudinga, nes išmokų išmokėta mažiau.

„Buvo didelis koeficientas už latvių pergalę – 6, todėl statę už Latviją gerai uždirbo. Pavyzdžiui, vienas žmogus už latvių pergalę statė 320 eurų, o laimėjo 2 tūkst. eurų. Iš viso 250 žmonių tikėjo latvių pergale, o prancūzais dešimt kartų daugiau – 2,5 tūkst.“, – teigė lažybų bendrovės atstovas.   

P. Biriukovas sako, kad pagal lošėjų prognozes čempionatą laimės ne JAV, o kanadiečiai.

„Tikima Kanados triumfu. Koeficientas yra labai didelis, viliojantis lošėjus, todėl už Kanadą nemažai statymų, kad taps čempionais, jų žaidimas labai galingas, atsivežė daug NBA žvaigždžių“, – BNS pabrėžė jis. 

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Antanas

Kodėl tuomet USA totalizatoriai duoda dabar reitingavimais LTU vs. LVA didesnius finalui nei CAN????

>

>Tik nesinervinkite, jūs visada rasite savo žydrąją pakratę ir vaivorykštinį suoliuką, juk aklai tikite režimu bei atitinkate visus sisteminius - konjunktūrinius kriterijus.

Pakrante

Tu vy raudonas,pabuciok Putino paveikslą,nes jis pradėjo ašaroti !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS